Populære sporter
All sport
Vis alt

Linkes til Rosenborg: – For gammel for å gå til Europa for store penger

Eirik Fure

Oppdatert 04/03/2021 klokken 19:34 GMT+1

Odds Vebjørn Hoff (25) kan være på vei til Rosenborg. Spillerens kontrakt i Odd går ut etter denne sesongen.

Slik rangerer Helland LSK-fansen

Ifølge Telemarksavisa skal Rosenborg vise konkret interesse for midtbanespilleren. Det skal foreløpig ikke ha kommet et tilbud fra Trondheim, men avisen hevder Odd er klar over interessen.
Nylig ble 25-åringen linket til Vålerenga. I den forbindelse pekte Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson på at Odd har to valg: Selge Hoff eller se at han går gratis ut portene på Skagerak Arena.
– Vebjørn Hoff vil ut. Han vil vekk, men han har ikke fått noen mulighet ute i Europa. Det har sikkert litt sammenheng med korona-situasjonen også, sier Jonsson i podcasten Indre Bane.
– Alternativet er at han går ut kontrakten og går gratis. Det er det valget de har. Jeg tror det er vanskelig å få fem millioner internt i Norge for en som har igjen ni-ti måneder av kontrakten, mener fotballeksperten.

Spådde prislapp

Fotballeksperten mener det ikke er krise for Odd å slippe Hoff med tanke på at de allerede har hentet en midtbanespiller i dette vinduet.
– De har halvveis erstattet han allerede med Lekven. De har tenkt at Hoff vil bort og kommer til å forsvinne, og da er Lekven hentet inn, sier Jonsson.
Magnus Lekven kom fra Vålerenga etter at kontrakten hans gikk ut på Intility Arena.
Jonsson er klar på at Hoff ikke vil dra inn mange millioner kroner til Telemark. I forbindelse med VIF-flørten mente eksperten at en pris mellom 2-2.5 millioner kroner kunne vært rett.
– Han er for gammel for å gå ut i Europa for noen store poenger, sier Jonsson.
Det er ikke bare VIF-trener Dag-Eilev Fagermo og RBK-trener Åge Hareide som tilsynelatende lar seg begeistre av midtbanemannen. Eurosports kommentator Asbjørn Myhre har også sansen for den tidligere Aalesund-spilleren.
– Jeg synes Vebjørn Hoff er en av de spillerne som oftest utmerker seg positivt når jeg kommenterer eller ser en fotballkamp. Han er en skikkelig god Eliteserie-spiller, sier Myhre.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame