– Det er en tung og vanskelig situasjon, men vi skal gjøre alt vi kan for å bli i Eliteserien. Det åpner snart et overgangsvindu. Det blir viktig for å finne noen som kan hjelpe og forsterke oss, sier Jimmi Nagel Jacobsen til BT.
Brann har åtte tap på de første ti kampene av sesongen. Kun fire av 30 mulige poeng gir stø kurs mot nedrykk, men den danske sportssjefen bedyrer at klubben ikke ser seg om etter en erstatter for trener Kåre Ingebrigtsen.
– Nei, det er ikke det vi ser på nå. Overhodet ikke, sier han.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
12 TIMER SIDEN
Branns styreleder Birger Grevstad jr. har ikke ønsket å uttale seg til NTB om trenersituasjonen i klubben.
Overfor Discovery uttalte han derimot følgende:
– Vi er bekymret for utviklingen. Det er ikke så mye mer å si. Vi forsøker å tømme hodene våre for øyeblikkets skuffelse. Vi ønsker å tenke konstruktivt. Det kommer ingen revolusjonerende nyheter herfra nå
– Det er ikke rette dagen å snakke om det, men ingen er fredet. Kåre er ikke fredet, jeg er ikke fredet, det er ingen i Bergen som er fredet. Men vi håper at de (Kåre Ingebrigtsen og Eirik Horneland) er de rette, sa Grevstad.
Overgangsvinduet åpner 1. august og varer ut måneden. Brann har fire kamper igjen før det. Første mulighet til å få sesongens andre seier kommer onsdag. Da kommer Lillestrøm på besøk til Bergen.
(Eurosport.no/©NTB)
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21