Inntil nylig virket det som Mathias Rasmussens fremtid som Brann-spiller var usikker. Før forrige serierunde fortalte Brann-trener Eirik Horneland til Discovery at han var svært misfornøyd med ting sørlendingen hadde sagt til pressen, blant annet i et upublisert intervju, i forbindelse med Brann-nachspielet.
Det ble imidlertid ikke noen overgang for Rasmussen, og på Deadline Day bekreftet sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen til Discovery at partene så fremover.
Eliteserien
Slakter egen poengfangst:– Det er helt forferdelig dårlig
EN TIME SIDEN
Se hva sportssjefen sa i videoen under.

Brann-sjefen om Rasmussen: – Vi ser fremover

Til lokalavisen Bergensavisen forteller Rasmussen og Horneland at de nå legger saken bak seg.
– Jeg husker ikke helt hva jeg sa til VG (live-intervju etter kampen), faktisk. Men det var aldri ment som noe vondt overfor klubben. Det var ikke meningen å provosere. Det var kjipt og uheldig for meg, sier Rasmussen til BA.
Se Discovery-ekspert Joacim Jonsson og Horneland diskutere Rasmussen-konflikten.

Horneland svarer eksperten: – Du vet ikke hva du snakker om

Om intervjuet som ikke ble publisert, utdyper han.
– Jeg forstår klubbens reaksjon. Jeg husker at jeg i hodet mitt prøvde å forklare at klubben og spillerne ønsket å komme med en uttalelse (i forbindelse med nachspiel-skandalen), og at alle ryktene gjorde ting vanskelig. At ryktene hadde presset spillerne litt. Så kom det ut som at klubben og «Horne» hadde presset spillerne (til å komme med en uttalelse). Det er ikke det jeg mente, og det er heller ikke sannheten, sier Rasmussen.
Ifølge Brann-spilleren har han fått beskjed av Horneland og daglig leder Vibeke Johannesen om at de har lagt saken bak seg. Horneland bekrefter dette overfor BA.
Sett denne?

Dagen derpå Deadline Day, Brann-keeper og gullkamp

Eliteserien
Knutsen mener høsten blir en mental test
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
21 TIMER SIDEN