• Sandefjord skal møte Strømsgodset torsdag kl 18.00. Kampen ser du på discovery+.
Det bekrefter daglig leder i Sandefjord, Espen Bugge Pettersen, til Discovery.
– Det er en spiller som har vært ute med skade i en periode som nå har testet positivt. Spilleren har ikke vært en del av troppen, men så er det et par av de øvrige spillerene som er nærkontakter med den smittede, og som da sitter i en karantene i påvente av svar på PCR-tester, sier Bugge Pettersen.
Eliteserien
Høyland signerer for Eliteserie-klubb
3 TIMER SIDEN
Også resten av spillergruppa er i ventekarantene og trener ikke sammen før prøvesvarene foreligger.
I følge Bugge Pettersen ble klubben kjent med smitten i går ettermiddag, og opplyser også om at den smittede kun skal ha milde symptomer enn så lenge.
– Det går veldig greit med han. Han skjønte ikke at han var syk før testen sa det, så det er heldigvis kun snakk om svært milde symptomer foreløpig.
Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i NFF, sier til Discovery at kampen mot Strømsgodset torsdag går som normalt så lenge prøvesvarene til de tre spillerene er negative.
– Det er en spiller som ikke har vært en del av gruppa som er blitt smittet. Det er en litt uavklart situasjon med et par tre andre spillere som anses som nærkontakter, men som nå testes. Er disse prøvene negative så går kampen mot Strømsgodset som normalt, sier Fisketjønn.
Sett denne?

Kritiserer NFF: – Ubegripelig tafatt

Eliteserien
Klubbene er enige – Kjempetalent på plass hos Eliteserie-klubb
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Midtbanespiller vender hjem til Rosenborg
5 TIMER SIDEN