• Se Bodø/Glimt - Mjøndalen søndag klokken 18.00 hos discovery+! Få tilgang her.
– Jeg tror ikke vi må legge listen for høyt. Det gjør alle som er rundt oss. Men vi er aldri bedre enn den siste kampen vi har spilt eller den siste treningen vi har hatt, sier Knutsen til Discovery før søndagens kamp mot Mjøndalen.
Tidligere denne sesongen har vi sett misfornøyde Glimt-spillere i intervjuer etter å ha vunnet kamper. Det mener Knutsen skyldes nettopp forventningene som har kommet etter fjoråret.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
15 TIMER SIDEN
– Om vi vinner eller taper så blir det skuffelse, for de føler ikke at prestasjonen er god nok. Så først og fremst må vi glede oss over at vi er i utvikling og ser framgang. Så kan vi være skuffet når vi ikke ser framgang. Da får vi flere glade dager enn det motsatte, sier treneren, som utdyper hvor han mener Glimt kan heve seg.
– Vi i trenerteamet må bli dyktigere på å identifisere hva vi må jobbe med for å bli tydeligere i spillestilen vår. Det gjelder presspillet og det gjelder å bli råere i etablert spill så vi skaper pådrag og ubalanse fra backfireren. Da blir Glimt vanskelige å spille mot og der ligger mye av nøkkelen nå. Det håper jeg også at vi ser tendenser av på søndag.
Les også: Botheim kjøper seg inn i gamleklubben
Knutsen erkjenner at Odd-kampen i Skien forrige runde var svak. Ellers trekker han fram Rosenborg-kampen som veldig god, og resten som helt middels. Så gjelder det å bygge stein på stein for å få til flere av de gode.
– Jeg er fornøyd hvis vi går fra OK til litt mer enn OK fra kamp til kamp. Da er det utvikling. Så må vi legge listen på et riktig nivå. Vi kan ikke hoppe 2,46 i høyde hvis vi kun er gode for 2,20. Da må vi jobbe derfra og så flytte listen til 2,22. Vi må ha gode opplevelser og ta med oss gode opplevelser.
Glimt-sjefen føler ikke at de trenger å forsvare at de var så gode i fjor.
– Det er historie. Det var utrolig gøy og noe vi vil ta med oss for alltid. Men nå har vi et litt nytt lag. Relasjoner tar tid og det tar tid for nye spillere som er litt annerledes. Nå må vi jobbe med det utgangspunktet vi har. Det er ikke sikkert vi blir like gode som i 2020, men jeg tror vi kommer til å bli ganske gode.
Sett denne?

Haugen fikk med seg ballen hjem etter «hat trick»: – Aldri vært med på lignende

Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33