– Jeg liker veldig godt den splitten vi har hatt nå – vi får kalle det koronamodellen. Et annet argument med den er at de lagene som går videre fra tredje runde, de får spille kamper som betyr noe i pre-season inn mot neste sesong. Det er ekstremt undervurdert, sier Knutsen til Nettavisen.
Knutsen understreker at det er hans mening og ikke nødvendigvis Glimts.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
VG meldte nylig at NFF vurderer tre alternativer for cupen etter finalen i mai: Enten starte 2023-cupen i mai og fullføre samme år, fortsette med å dele cupen over to kalenderår eller å droppe cupen helt.
Ifølge avisen ønsker de fleste klubbene at cupen starter etter finalen i mai og avsluttes samme år.
– Det folk glemmer når de diskuterer dette er at tilbake i tid så gikk cupfinalen i midten av oktober. Nå er sesongen mye lengre, det er flere internasjonale perioder, og vi har forhåpentligvis flere norske lag som kan delta i Europa. Det er noe med summen av det, sier Knutsen.
Discoverys ekspert Petter Bø Tosterud er ikke enig med Knutsen og mener cupen bør gå tilbake til sitt gamle format.
– At forbundet i det hele tatt har det oppe som et alternativ å droppe cupen sier alt om hvordan de har kjørt denne stoltheten i grøfta, sier Tosterud og fortsetter:
– Denne blødningen må stoppes snarest med at cupen er tilbake i sin vante form allerede neste år. Cupen er noe vi skal være stolte av. Den kan ikke neglisjeres.
(©NTB)
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03