Franskmannens kontrakt med Haugesund gikk ut ved årsskiftet, og nå er han enig med Sarpborg 08 om å fortsette karrieren der.
Det melder klubben på sine hjemmesider.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
14 TIMER SIDEN
– Jeg lover å gi alt for Sarpsborg 08. De har gitt meg tro på meg selv og jeg vil levere for et lag jeg tror vil være med å kjempe i toppen. Jeg er en solid midtstopper og en leder. I’m powerful, sier Karamoko.
Eurosport kunne i går erfare at Karamoko var på plass i Sarpsborg og kun var en medisinsk sjekk unna å signere for 08. Dermed sikrer klubben seg en midtstopper etter at Mikael Dyrestam forlot klubben etter forrige sesong. Fra før er Jørgen Horn langtidsskadd.
– Det er en fysisk midtstopper med god duellkraft og fart. Ben er ekstremt motivert for å komme tilbake på nivået han har vært på og har jobbet knallhardt på egenhånd de siste månedene. Nå skal vi få han i solid fotballform også. Det har vi tid til, sier sportssjef Thomas Berntsen.
Karamoko kom til norsk fotball med en solid CV tilbake i 2018. Han endte opp i Haugesund, men også Rosenborg var blant interessentene den gang. I fjorårets høstsesong var 25-åringen utleid til Aalesund, men fikk store deler av oppholdet spolert av skader.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33