• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Det bekrefter klubben selv på sine nettsider onsdag.
Espejord skal spille for Glimt de tre neste årene.
Eliteserien
Nøkkelspiller forlenger med RBK: – Et spennende prosjekt
I GÅR PÅ 11:45
– Det føles veldig bra. Det har vært mye de siste ukene så det er greit å endelig få det på plass. Jeg ser frem til å spille for den regjerende seriemesteren, sier Espejord i et intervju med sin nye klubb.
– En frisk Espejord er en gave til Glimt. Han passer perfekt inn, men hans skadehistorikk gjør dette til et sjansespill, mener Discovery-ekspert Joacim Jonsson om overgangen.

Spesielt

Den tidligere U21-landslagsspilleren har foruten det nylige oppholdet i Herenveen spilt hele sin profesjonelle karriere i Tromsø.
Oppholdet i Herenveen ble preget av skader, og Espejord kom derfor tilbake til Tromsø på lån i fjor. Det ble 18 kamper og 0 mål i Tromsø-drakta i 2021.
Men etter mange år i TIL innrømmer han at det blir litt rart å tre på seg den gule Glimt-drakta.
– Forhåpentligvis blir jeg fort vant til fargen, kanskje gult BLIR kult. Det blir jo litt spesielt ettersom jeg har vært TIL-gutt hele livet. Jeg må nok legge de følelsene til side for å få gjort en sinnsyk jobb i Glimt.
Nå skal han kjempe om spissplassen som Erik Botheim etterlater seg, men får konkurranse av Lasse Nordås og Victor Boniface. Espejord får mulighet til å kjempe om en plass på laget allerede mot Celtic i Conference League 17. februar.
Og de foregående års spisser har gjort at Espejord gleder seg til å prøve seg i Glimt-angrepet.
– Det er mye det som har gjort at Glimt er så attraktiv for meg som er spiss. Spissene i Glimt er mye involvert og det ser gøy ut å spille spiss i dette laget.

Flere inn

Espejord føyer seg inn i rekken av signeringer Bodø/Glimt har gjort i vinter. Mandag signerte Amahl Pellegrino forlengelse ut 2022, forrige uke kom Gaute Vetti til Bodø fra Sarpsborg 08 og den talentfulle trønderen Fredrik Sjøvold ble også hentet nordover.
Også backen Brice Wembangomo har ankommet fra Sandefjord.
Glimt sitter dog igjen med en god bunke sedler etter vinterens overganger. De solide prestasjonene i nord har sørget for stor interesse fra utlandet og både Erik Botheim, Patrick Berg og Fredrik Bjørkan har tatt steget ut.
Sett denne?

Sjekk dette sirkus-showet fra Espejord – stolpe-stolpe ut

Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
24/01/2022 PÅ 20:10
Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
24/01/2022 PÅ 17:26