Flamur Kastratis kontrakt med Kristiansund BK går ut 31. august, og tirsdag kom meldingen om at spissen allerede var enig med Odd om en avtale fra og med første september. Nå har Odd og KBK kommet til enighet slik at Kastrati er Odd-spiller med umiddelbar virkning. Det bekrefter KBK på sin hjemmeside.
«Partene er i dag enige om at Odds BK kjøper Flamur fri fra sin kontrakt med KBK med umiddelbar virkning», skriver klubben fra nordmøre i sin pressemelding.
Eliteserien
Klar for RBK etter anbefaling av landslagskompisen: – Vist interesse lenge
EN TIME SIDEN
Til Telemarksavisen forteller sportssjef i Odd, Tore Andersen, at de håper å få Kastrati klar til søndagens kamp mot Haugesund.
– Det er et håp om at han blir spilleklar til søndag, så det jobber vi mot nå, sier Andersen.
LES OGSÅ: Forren om exiten og nachspielet
Det som gjenstår er noe papirarbeid som må gå gjennom hos NFF før søndagens kamp. Andersen vil ikke fortelle hvor mye Odd måtte betale for å få Kastrati til klubben tre uker før den opprinnelige avtalen.
– Det var ikke mer enn at klubbene ble enige om at det var det fornuftige. Alle er fornøyde nå, fortsetter Andersen til TA.
Flamur Kastrati har en fortid i Strømsgodset og Sandefjord før han kom til KBK i 2018. Der scoret han ni mål på 64 kamper. Hans siste scoring i Eliteserien kom i august for to år siden.
Eliteserien
Tunge fravær på VIF-trening – utfryst stopper drillet i elleveren
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
6 TIMER SIDEN