Kristiansund møtte finske FC Honka på Marbella. Til tross for at kampen ble spilt på solkysten i Spania, ble det en regntung aften for lagene. Uansett kunne KBK juble for sin andre seier på fem spilte treningskamper.
I den første omgangen var det KBK som var det klart beste laget.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
Kampens første store sjanse kom til Agon Mucolli etter at KBK hadde vunnet ballen høyt. Svensken avsluttet fra kanten av 16-meteren, men Honkas keeper Rope Haupino hang med på notene.
Få minutter senere var KBK på en ny visitt i Honkas 16-meter. Bendik Bye sendte et innlegg videre. Inne foran mål ventet Sander Kartum som fikk få problemer med å sende Kristiansund i føringen.
Samme mann skulle doble ledelsen fem minutter senere. Midtbanespilleren trengte to forsøk, men etter at skuddet med høyrefoten ble blokkert, fikk Kartum ballen tilbake på venstrefoten. En god, kanskje litt heldig avslutning gikk over Honka-keeperen og i mål.
Mucolli fikk en kjempesjanse til å legge på til 3-0 minuttet før pause, men skuddforsøket fra kanten av 16-meteren ble nok en gang parert av Honkas sisteskanse.

Honka utlignet

KBK gjorde flere bytter i pausen, noe som var med på å prege rytmen til det norske laget.
Etter hvilen burde Honka ha redusert i det første spilleminuttet. KBK mistet ballen på egen banehalvdel, og Honka kom i overtall. En dårlig avslutning fra Jerry Voutilainen sørget for at KBK fortsatt var to foran, men det skulle ikke var lenge.
Nok en gang skulle KBK rote det til for seg selv. Sebastian Jarl mistet ballen ved egen 16-meter. Honka takket og bukket. Niilo Saarikivi reduserte til 1-2.
Finnene klarte derimot ikke å finne veien til nettmaskene mer enn én gang. Dermed ender det 2-1 til Kristiansund på Marbella.
Artikkelen fortsetter under videoen:

Kongen av OBOS-ligaen tilbake med spektakulær scoring: – En perle!

Skeid vant på Consto

Samtidig som Kristiansund spilte på Marbella, fikk Mjøndalen besøk av OBOS-rival Skeid hjemme på Consto Arena.
Det var bortelaget som var det farligste laget før hvilen. Skeid fikk en drømmestart da Johnny Buduson sendte rødtrøyene i føringen etter ti minutter.
Gjestene spilte seg til flere gode sjanser før pause, men klarte det ble med ett mål i den første omgangen. Det skulle derimot ikke ta lang tid etter sidebyttet før ballen nok en gang lå i mål.
Skeid doblet redelsen rett etter pausen. David Hickson satte bortelagets andre da han satte sin egen retur i mål. Mjøndalen reduserte i det 58. minutt etter en corner, men klarte aldri å få inn utligningen.
Istedenfor var det Skeid som punkterte kampen på overtid. Gabriel Andersen satte Skeid sitt tredje mål for dagen og fastsatte sluttresultatet.

AaFK med seier – Haugen i kjempeform

AaFK fikk det tøft i deres forrige treningskamp mot Molde, men fredag ettermiddag hevet sunnmøringene seg da de tok turen til Ullsteinvik for å møte Hødd.
Til pause ledet AaFK 3-1 etter to scoringer av Sigurd Haugen og Simen Bolkan Nordli.
I den andre omgangen scoret også Erlend Segberg for bortelaget. Aalesund vant til slutt 4-1 på Høddvoll.
Etter fredagens to scoringer, står Sigurd Haugen med 12 mål i treningskampene i 2022.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42