Vålerengas 3-0-seier over Strømsgodset 3. oktober var sist man så 22-åringen på banen var da Vålerenga slo Strømsgodset 3-0 på eget gress i starten av oktober. Denne uken var høyrebacken tilbake på feltet, og han kan returnere i en av høstens største kamper.
– Han er mye bedre. Han trente onsdag, vi må se status inn mot kampen mot Lillestrøm, men han er aktuell, sier Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo til Discovery torsdag.
Eliteserien
Slik forklarer han kollapsen: – Et kollektiv som ikke har fungert
2 TIMER SIDEN

LSK før det viktige derbyet: – Det betyr mye

Hovedpersonen selv håper å bli klarert til spill, men tror det blir i tolvte time.
– Kroppen er ikke helt i hundre, men jeg var tilbake onsdag og tok en rolig økt i dag, så det blir nok en «late call», sier Borchrevink som kommer til å gjøre det han kan for å være klar.
– Når jeg vet det er Lillestrøm som venter så skal jeg love deg at magefølelsen sier at jeg skal spille, smiler høyrebacken.
LES OGSÅ: Branns stjerneskudd har skrevet langtidskontrakt

Usikkerhet på Åråsen

På Åråsen er det også usikkerhet rundt høyrebacken. Lars Ranger
– Han har slitt litt med baksiden av låret, så han kjører litt annen type trening. Vi må vente og se, han er ikke helt utelukket, men usikker, sier Lillestrøm-trener Geir Bakke til Discovery.

Trodde han skulle få kjeft – ble tatt ut på landslaget

Med Ranger ute blir det etter alle solemerker Eskil Edh som tar over plassen på høyrebacken til LSK.
Helland var selv med på halve treningsøkten til Lillestrøm onsdag. Geir Bakke fortalte at det var en del av det spesialtilpassede opplegget til kantspilleren, men selv fortalte han at det var en liten trøkk etter bortekampen mot Rosenborg.
– Vi får håpet at jeg kommer meg, jeg sliter litt etter at jeg ble sablet ned på Lerkendal, men så lenge det gir seg så blir det bra. Ikke fikk jeg frispark heller, sier Helland smilende.
Eliteserien
Haugesund henter senegalesisk midtbanespiller
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Analyserer de resterende kampene: – Føler vi har god kjangs mot alle
3 TIMER SIDEN