Innbytter reddet formsvake Glimt: – Må se fremover

Oppdatert 17/07/2021 klokken 22:42 GMT+2

Det endte 2-2 da Bodø/Glimt kom på besøk til Sarpsborg lørdag ettermiddag.

Se høydepunktene: Sarpsborg 08 vs. Bodø/Glimt

Sarpsborg-Bodø/Glimt: 2-2
For en berg og dalbane av en kamp.
Sarpsborg lå an til å kapre hele tre poeng mot fjorårets gullgutter - helt til det var fem minutter igjen av kampen.
I 85. minutt fikk Glimt frispark- som de tok raskt. Alfons Sampsted fikk tid til å legge inn, og plasserte ballen perfekt på Marius Høibråtens hode. Innbytteren headet ballen inn i mål og sørget for poengdeling.
Glimt har forøvrig hatt en dårlig periode. De siste kampene for de gulkledde består av tap for Sandefjord, uavgjort mot Viking og to tap mot Legia Warszawa i kvalifiseringen til Champions League. Og nå, nok en poengdeling.
– Vi må se fremover, de kampene som er spilt kan vi lære noe av men ikke spille om igjen. Det er ikke vanskelig å identifisere hvor problemet vårt ligger, men det er ikke gjort på en halv trening, sa en skuffet Glimt-trener Kjetil Knutsen etter kampen.
Se resten av intervjuet her:

Knutsen om en seier på de siste seks kampene: – Det tar litt tid

Lynraske Koné

Det var mye frem og tilbake mellom lagene på Sarpsborg stadion.
Hjemmelaget sparket festen i gang da Anton Salétros scoret Sarpsborgs tredje mål for sesongen hjemme etter et innlegg av Jonathan Lindseth.
Men som de fleste kjenner Glimt - de kommer tilbake.
I 45. minutt la Morten Konradsen et flott innlegg som Erik Botheim fikk gå helt alene opp på og headet ballen i mål. Det stod 1-1 til pause.
I de siste 45 minuttene vant Glimt-guttene så og si alle andreballer, og holdt styringen.
Men så kom superinnbytteren Ibrahima Koné inn i kampen i 61. minutt for Sarpsborg. Det tok spissen bare fem minutter å finne frem til mål. Sarpsingene kom med en kontring, og Lindseth sendte en perfekt ball i bakrom til lynraske Koné.
Spissen brøt seg inn foran Bodø/Glimts Antonsen, endte alene med keeper- og satt sin tredje scoring for i år.