Sarpsborg - Brann 0-0
Sarpsborg-trener Lars Bohinen vil neppe være helt fornøyd med sin trenerdebut etter dagens kamp.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
I GÅR PÅ 08:11
Det var ikke alt for mye som skjedde mellom Sarpsborg og Brann på Sarpsborg Stadion søndag kveld. Begge lag er avhengige av å få poeng, men slik så det ikke ut til på banen. Den første store sjansen kom et kvarter inn i kampen, da Sarpsborgs lynraske Sulayman Bojang kom ned langs høyre kanten og løftet ballen inn i Branns 16-meter. 190cm høye Ibrahima Koné prøvde seg på en heading, men ballen gikk over.
Sarpsborg startet sterkest i kampen og hadde et par farlige sjanser, men det var likevel lite som klaffet for begge lag.
Det mest interessante i kampen var da Brann-keeper Eirik Holmen Johansen bestemte seg for å ta en farlig tur ut av boksen sin mot en fremadstormende Koné. Spissen kom seg forbi Johansen, men ikke Kristoffer Barmen som stengte veien for Koné til mål.
Se situasjonen her:

Brann-keepers merkelige avgjørelse: – Hva er det han driver med

– Brann har knapt skapt noen målsjanser, og det er jeg fornøyd med, sa Bohinen i pausen til Discovery.
Sarpsborg står hittil i sesongen med tre uavgjort, ett tap og en seier borte mot Tromsø. Brann har hatt en enda tyngre start, og siste kamp mot Strømsgodset før landslagspausen var avgjørende for klubben og trener Kåre Ingebrigtsen. Heldigvis klarte de å berge tre poeng i Drammen. Ellers startet Bergen-laget med seks strake tap, og nå med en uavgjort.
Det var ikke før i 79 minutt at Brann fikk sin første ordentlige sjanse. Ruben Kristiansen slo innlegg inn i boksen til hjemmelaget, Markus Pedersen headet så ballen som gikk videre til hodet til Moonga Simba. Ballen gikk bare noen cm over mål.
– Alt i alt, en okey gjennomført kamp tatt i betrakning at jeg har vært her i to sekunder, sa Bohinen til Discovery etter kampen.
Se resten av intervjuet her:

Bohinen om debuten: – Var kanskje ikke festspillende

– Det var skit kjedelig. Det er ikke vi som får underholde her i Sarpsborg, det får de ordne selv. Vi kom for å få med oss noe og holdt nullen, sa Branns Ingebrigtsen etter kampen.
Ellers er det fint å se Branns Markus Pedersen tilbake fra skade, og som kom inn i kampen i 71. minutt. For Brann fikk også Niklas Jensen Wassberg (17) sin debut fra start på midtbanen. Unggutten er barnebarnet til Roald Jenssen, mest kjent som Kniksen, som er en legende i norsk fotball og gikk bort alt for tidlig.
Se høydepunktene fra kampen her:

Se høydepunktene: Sarpsborg - Brann

Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 PÅ 07:33
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
08/08/2022 PÅ 06:28