Populære sporter
All sport
Vis alt

Ikke spilt på over 500 dager – nå hentes han til Brann

Oppdatert 10/05/2021 klokken 19:12 GMT+2

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Vieux Sané blir Branns nye midtstopper.

Vieux Sané

Foto: NTB

Brann bekrefter overgangen på sine hjemmesider.
Sané befinner seg i hjemlandet Senegal. Brann jobber nå med å skaffe visum og flybilletter, etter at 31-åringen fikk innreisetillatelse fra Sjøfartsdirektoratet mandag ettermiddag.
– Han er rask, sterk og god med ballen. Sist han var i Eliteserien var han en av de beste stopperne i serien, og jeg hadde han da jeg var i Oostende i Belgia, sier Brann-trener Kåre Ingebrigtsen i en pressemelding.
Bergens Tidende og Bergensavisen meldte om overgangen tidlig mandag.

Gammel kjenning

Sané har vært klubbløs siden kontrakten hans med belgiske Oostende gikk ut i juli i fjor. Det var det nåværende Brann-trener Kåre Ingebrigtsen som hentet ham til Oostende.
– Det var veldig usikkert på grunn av koronaviruset, og alt var stengt. Da reiste jeg hjem igjen til Senegal for å være med familien min. Mens jeg har vært her har jeg trent en del med min lokale klubb, samtidig som jeg har hatt egen personlige trener. Å ha personlig trener har vært vikitig for å trene riktig og holde meg i form, sier Sané til brann.no.
Stopperen har ikke spilt kamp siden 5. desember 2019. Det får Discovery-ekspert Joacim Jonsson til å sperre opp øynene.
Tidligere har Sané spilt tre kamper for Tromsø og deretter i fire sesonger for Bodø/Glimt, før han gikk til franske Stade Brest i 2016.
Kåre Ingebrigtsen har ikke besvart Discoverys henvendelser for en kommentar mandag.

Ønsker VIF-spiller tidligere

Sané er riktignok ikke den eneste forsterkningen Brann ønsker å hente.
Tidligere denne måneden ble det kjent at bergenserene hadde signert VIF-spiller Felix Horn Myhre fra og med 1. juli.
Derimot skal Brann være svært lysten på å hente midtbanespilleren tidligere fra Vålerenga før overgangsvinduet stenger denne uken. Dette ønske skal derimot ikke VIF-trener Dag-Eilev Fagermo ha noen tanke om å innfri.
– Da må Brann tømme sparebanken Bergen, og jeg tror ikke de har folk som garanterer for det lånet, så Felix blir her (til og med 30. juni når kontrakten går ut), sier Dag-Eilev Fagermo til VG.
(©NTB) / Eurosport.no
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame