Populære sporter
All sport
Vis alt

Hyller Ingebrigtsen: – Det er trist at du aldri fikk sjansen

Oppdatert 19/07/2021 klokken 22:35 GMT+2

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som hovedtrener i Brann. Brann-spiss Daouda Bamba hyller trønderen i et innlegg i sosiale medier.

Kåre Ingebrigtsen, Daouda Bamba

Foto: Scanpix

BERGEN / OSLO (Discovery):
Rundt klokken 20 mandag kveld meldte VG at Kåre Ingebrigtsen er ferdig som hovedtrener for Brann. To timer senere kom bekreftelsen.
På Instagram har Brann-spiss Daouda Bamba lagt ut et innlegg der han hyller Ingebrigtsen.
– Jeg er mer enn trist. Du har alle kvalitetene til å være suksessfull, det er trist at du aldri fikk sjansen. Jeg ønsker deg alt det beste. Fortsett å smile og å være positiv, skriver Bamba.
Discovery har forsøkt å komme i kontakt med Kåre Ingebrigtsen og Kevin Ingebrigtsen, hans bror og agent, foreløpig uten hell.
picture

Daouda Bamba

Foto: Other Agency

Vond merkedag

Da Discovery spurte Bamba tidligere mandag om han mente Ingebrigtsen var rett mann til å lede dem ut av nedrykksstriden, var han klinkende klar:
– Selvfølgelig. Han har gode ideer. Han har en god filosofi. For meg er han den rette mannen, sa Bamba.
Kort tid etter at Discovery snakket med spissen, møttes Brann-styret til et ekstraordinært styremøte. Cirka fem timer senere meldte VG at Ingebrigtsen var ferdig.
Det skjer nøyaktig tre år etter at han fikk sparken som Rosenborg-trener i 2018. Der etterlot han seg en haug av sølvtøy.
Nå forlater han et Brann i desperat poengnød, nest sist på tabellen med bare 7 poeng etter 14 kamper av årets Eliteserie.

– Delte reaksjoner

Erlend Vågane, leder i Bataljonen, var blant dem som hadde tatt turen til Brann Stadion etter nyheten.
– Blant Brann-supporterne er det delte reaksjoner. Noen synes det er trist og hadde håpet at Kåre skulle få fortsette lenger, mens andre - kanskje en stadig større del - synes at dette var et riktig valg og den rette løsningen, sa Vågane til Discovery.
– Noe måtte gjøres, men så er spørsmålet hva. Hva den nøyaktig rette avgjørelsen er, er det vel ingen som har et klart svar på. Men noen endringer må til for at vi skal klare å snu den trenden vi er i og begynne å ta poeng så vi kan komme oss ut av sumpen vi ligger i, fortsatte han
Han har fortsatt troen på at de kan klare å berge plassen.
– Det ser ut som de andre lagene rundt oss er like dårlige som vi selv er, så det er absolutt muligheter. Det er 16 kamper igjen og mange poeng å kjempe om. Vi håper inderlig at dette kan snu og på mirakuløst vis spille i Eliteserien også neste år, sa Vågane.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame