• Se Odd - Strømsgodset på discovery+ søndag fra klokken 18:00
DRAMMEN (Discovery):
Johan Hove (20) har vært en ettertraktet spiller i 2021. Etter hva Discovery forstår skal det ha vært minst én klubb fra Frankrike og én fra Tyskland som skal ha vist interesse for midtbanespilleren, i tillegg til Spezia som Hove skal være nære å signere for, ifølge Drammens Tidende.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
13 TIMER SIDEN
Den italienske Serie A-klubben la inn et bud tidligere i år, hvor Hove skulle lånes ut til en dansk Superliga-klubb, men nå skal det være snakk om en overgang hvor Hove blir en del av Spezias A-lag.
Hovedpersonen selv synes det er stas at klubber fra store ligaer har meldt sin interesse.
– Jeg kan ikke si så mye om det, bortsett fra at det er ufattelig kult at store klubber følger med og viser interesse for meg, og følger med på Strømsgodset. Det viser at vi gjør mye riktig her, sier Hove.
Saken fortsetter under videoen.

18-åringen strålte etter praktscoring og Ødegaard-ros – svarer med et glis

Han liker selv ikke å være involvert, men noe motvillig blir han det.
– Det er ikke noe jeg liker, men man blir jo det når man hører om interessen, men jeg overlater det til agenten min og «papsen», sier Hove.
Midtbanespilleren vet ikke selv om han spiller i Strømsgodset etter at overgangsvinduet stenger ved midnatt natt til onsdag.
– Det har jeg ikke noe godt svar på. Ting kan skje fort i fotball, så vi får nesten bare vente og se hva som skjer, sier Hove.

Mickelson aktuell for Danmark

Strømsgodsets hovedtrener Håkon Wibe-Lund ønsker ikke å kommentere interessen på midtbanespilleren.
– Jeg tenker å ikke kommentere så mye rundt enkeltspillere, men jeg synes det er veldig bra å være i en klubb som har jobbet så godt, og at spillerne er så attraktive som de er blitt. Det er akkurat slik Strømsgodset skal være, sier Wibe-Lund.
I tillegg til interessen på Hove skal det også være interesse på Nico Mickelson. Høyrebacken skal ifølge Dagbladet er høyrebacken nære en overgang til danske OB. Høyrebacken var ikke til stede på trening hverken på onsdag eller torsdag. Men fremtiden til unggutten vil ikke Wibe-Lund si noe om.
– Han er på utgående kontrakt, og står fritt til å snakke med de han vil. Nico har rapportert sykdom, og det er grunnen til at han ikke er her, ut i fra den informasjonen jeg har, sier Wibe-Lund.
Så du denne?

Pelle, Ohi, Wolff, RBKs unggutter og Nestor-sjokk på direkten

Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21