• Følg Lillestrøm - Bodø/Glimt søndag kl. 18 på discovery+
Både Eintracht Frankfurt og AC Milan bekrefter overgangen tirsdag morgen. Hauge går først på lån, med obligasjon om en permanent overgang så lenge visse kriterier blir møtt.
Ifølge VG skal det dreie seg om en femårskontrakt og en totalpakke på godt over 120 millioner kroner.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
3 TIMER SIDEN
– Jeg er veldig glad for å være her og ta mitt neste steg i karrieren. Eintracht Frankfurt er en tradisjonsrik klubb og har allerede vist seg fram internasjonalt. Jeg har sett kamper i Europa League og gleder meg til å selv å bruke Eintracht-drakten fra nå av, sier Hauge til Eintracht Frankfurts hjemmesider.
– Det er en fin klubb og et bra nivå for Jens Petter. Det virker som om de virkelig vil ha han. Å betale såpass mye er et sterkt signal om at han er tiltenkt å spille. Han trenger spilletid etter så mange måneder uten, sier landslagssjef Ståle Solbakken til NTB.
Saken fortsetter under videoen.

Legger opp: – Jeg har fått mer ut av potensialet mitt enn Braut Haaland

Bekreftet klausul

Det betyr også at Bodø/Glimt kan få mer penger på rutte med. Frode Thomassen, daglig leder i klubben, bekreftet nylig overfor Avisa Nordland at de har en videresalgsklausul som gir dem en viss prosent av overgangssummen.
– Ja, det har vi. Det er noe som forhandles om og størrelsen på en slik klausul varierer. I tillegg har du solidaritetsmidlene som ligger i bunnen, sa Thomassen.
– Solidaritetsmidlene gjør at fem prosent av en overgangssum går til klubbene en spiller har vært ifra da de var 12 til 23 år. Det betyr at Bodø/Glimt kommer godt ut av en overgang for Jens Petter. Solidaritetsmidlene vil også gagne både Junkeren og Aalesund, fortsatte han.
Saken fortsetter under videoen.

Fem mål på fire kamper for Edvardsen: – Det går bra om dagen

Storspill i Europa

Hauge signerte for Milan etter å ha imponert for Bodø/Glimt i Eliteserien og Europa League. I Europa fortsatte han storspillet med tre mål og én målgivende på fem kamper for italienerne.
Etter hvert fikk nordmannen færre og færre sjanser, og en overgang virket sannsynlig.
Han endte med totalt 24 kamper for Milan.
Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
9 TIMER SIDEN