Rosenborg - Stabæk : 4-2
Det stod 1-0 til Stabæk etter første omgang, og RBKs hovedtrener Hareide gjorde to spillerbytter i pausen - Rasmus Wiedesheim-Paul inn for Edvard Tagseth og lynraske Emil Konradsen Ceide for Guillermo Molins. Det viste seg å være et meget godt bytte, og innbytter duoen sørget for å snu kampen for Rosenborg.
Eliteserien
Forbauset over lagkamerat: – Skjønner ikke hvordan han gjør det
13 TIMER SIDEN
Bare et minutt inn i kampen, kom Ceide med et innlegg som Per Skjelbred fikk fatt på. Skjelbreds skudd gikk på keeper, men ga en retur som Wiedesheim Paul var først på og det var 1-1. Ti minutter etterpå bestemte Ceide å fikse ledelsen selv. Høyre kanten tok seg inn i Stabæks 16-meter og plasserte ballen rolig i venstre hjørne.
Og så ballet det på seg mål for Rosenborg.
– Et sykt bytte, mente Discovery-ekspert Joachim Jonsson i Fotballdirekte Studio på Discovery.
– Det er veldig gøy. Jeg fikk beskjed om å gå ut på banen, kose meg og kjøre på hver gang jeg fikk ball. Det er ekstremt deilig, jeg har vente på det, sa Ceide etter kampen og ha scoret sitt først mål for sesongen.
Se hva Ceide hadde å si etter kampen:

Superinnbytter Ceide om innhoppet: – Ekstremt deilig

– Det er bra at vi har en stall å velge fra. Det er viktig at de som scorer mål, scorer ofte mål, sa Hareide etter kampen til Discovery.
I 73 minutt la Dino Islamovic en ball til Kristoffer Zachariassen på 16, og Zachariassen scoret sitt syvende mål for sesongen. Ikke lenge etter får hjemmelaget frispark utenfor 16. Innlegget gikk igjennom flere hoder, men det var Besim Serbecic som fikk ballen inn i nettet.
Stabæk sitt mål ble satt allerede 13 minutter inn i kampen. Sturla Ottesen kom med et innlegg fra venstre-siden, som Simen Wangberg vant i duell med RBK-keeper Andrè Hansen. Overraskende nok, slet hjemmelaget med å finne en vei igjennom det lavtliggende Bærums-laget i første omgang og det så ut til å lugge i gresset i Trondheim. Men det kan man trygt si at endret seg i andre omgang.
Stabæk hadde noen småsjanser i andre omgang, men ingen som ble utnyttet godt nok.
Helt på tampen av kampen ga Stabæks Mats Goberg Solheim et legg inn i RBKs boks, og Heroling Shala headet ballen inn i mål. Kampen endte 4-2.
Se høydepunktene her:

Se høydepunktene: Målfest på Lerkendal mellom RBK og Stabæk

Eliteserien
Tre på tre for ustoppelige Schröter – historiske Jerv sjokkerte Molde
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her redder straffespesialisten igjen: – Virker nesten som han har et overtak
14 TIMER SIDEN