DRAMMEN (Discovery):
Mikkel Maigaard har vært én av Strømsgodsets mest innflytelsesrike spillere siden overgangen fra Raufoss i 2019 og har knapt vært skadet. Men nå har et lyskeproblem satt han ut av spill i store deler av oppkjøringen til 2021-sesongen. Nå forteller Bjørn Petter Ingebretsen at han har reist til Danmark for behandling.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
I GÅR PÅ 08:11
Håkon Wibe-Lund leder drammenserne sammen med BP etter Henrik Pedersens avgang, og Discovery møter begge to utenfor Marienlyst.
– Han har en lyskeskade, og den ønsker vi selvfølgelig å finne ut av. Akkurat nå vet vi ikke hvordan det står til. Det er det fysiske apparatet som har kontakten med han, men tanken er at han skal komme tilbake mot slutten av uka, sier Wibe-Lund.
– Det ble vel 13 målpoeng i 2020, så Mikkel er en veldig viktig mann for Strømsgodset. Vi ønsker å få han på beina så fort som mulig, fortsetter han.
Discovery har forsøkt å komme i kontakt med Mikkel Maigaard, men han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Betrodd av Henrik Pedersen

Mikkel Maigaard var på mange måter tidligere trener Henrik Pedersens hærfører på banen, slik Discovery tidligere har skrevet om. Det er dermed grunn til å tro at han etter all sannsynlighet ville vært kaptein også i 2021, om dansken fortsatt hadde hatt sjefsrollen i klubben.
Nå vil ingen av trenerne avsløre hvem som ligger an til å lede Godset-troppen ute på banen i 2021. Akkurat nå tyder det ikke på at det blir Mikkel Maigaard.
– Vi har ikke tenkt de tankene i det hele tatt, siden han ikke spiller kamper for oss. Så får vi se når seriestarten nærmer seg, forteller Bjørn Petter Ingebretsen.
– Så lenge Mikkel er skadet, så er det vanskelig å velge han. Han ville vært kaptein i treningskampene nå, om han hadde vært spilleklar.
Nå skal BP sette seg ned med flere av spillerne og danne seg et inntrykk av hvem som bør lede skuta.
– Foreløpig har vi ikke valgt en kaptein, det har vært en del andre ting å tenke på. Jeg kjenner jo ikke hele gruppa ordentlig, så jeg skal bruke litt tid på det, så kommer det snart selvfølgelig.

Dette mener BP at Godset trenger nå

Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 PÅ 07:33
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
08/08/2022 PÅ 06:28