Tidligere i år kunne Discovery erfare at flere norske klubber hadde vist interesse for 30-åringen. Både Stabæk og Strømsgodset skal ha vært to av klubbene som fulgte situasjonen til angrepsspilleren tett.
Mandag skriver Sandefjords Blad at også gamleklubben har kastet seg inn i kampen om «Mål-Pål», som scoret over 25 mål på halvannen sesong sist gang han var i hvalfangerbyen.
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
I GÅR PÅ 07:33
– Det jeg kan si om Pål er at vi har kontroll på ham og at vi følger med. Han er en av flere vi har sondert terrenget rundt for å se om det er mulig å få til noe, sier daglig leder, Espen Bugge Pettersen, til SB.

Ønsker seg hjem

Til Discovery i slutten av mars uttalte Pål Alexander Kirkevold, som har en kontrakt med danske Hobro ut året, at han ønsket seg en retur til Norge.
– Det er fem-seks år siden jeg var hjemme nå. Det hadde vært kjempegøy å komme seg hjem og spille i Eliteserien igjen. Det står høyt oppe på lista av hva jeg har lyst til. Selvsagt, skulle det komme et annet interessant tilbud fra utlandet må det vurderes, men jeg har ikke så høye forventninger med tanke på hvordan skadesituasjonen har vært de siste årene. Derfor ser jeg for meg en retur til Norge, sa Kirkevold den gangen.
Han bekreftet også selv at det har vært interesse fra flere norske klubber, men at det foreløpig ikke var noe mer enn det. Dialogen med Hobro er god, og ifølge Kirkevold skal de være villige til å selge.
– Det er begrenset hvor mye de kan få for meg med et halvt år igjen av kontrakten når sesongen er ferdig her i mai, det vet de. Jeg har god dialog med sportssjefen, jeg vet han har snakket med noen norske klubber, og han sier at han skal være behjelpelig slik at jeg kan komme meg videre. Det er ikke noe gunstig situasjon å spille i førstedivisjon, så å spille i Eliteserien ville selvfølgelig vært bedre for meg.
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
I GÅR PÅ 06:28
Eliteserien
Reagerer på tilrop fra barn i 12-årsalderen: – Vi må ha en holdningsendring
I GÅR PÅ 19:38