Onsdag ble det klart at Mikael Stahre sluttet som hovedtrener for Sarpsborg 08 til fordel for IFK Göteborg. Torsdag ville ikke Thomas Berntsen kommentere trenerjakten, men nå har Sarpsborg 08s sportslige leder tatt bladet fra munnen.
– Vi har kommet et godt stykke på vei i ansettelsesprosessen. Vi har sett på kandidater fra Norge, Sverige og Danmark, og har hatt innledende samtaler med flere kandidater, men ingenting er klart enda, sier Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.
Eliteserien
Ekspertenes dom: Dette er Eliteseriens mest verdifulle spillere
11 MINUTTER SIDEN
– Vi jobber intensivt og håper vi skal ha en ny trener klar før vi starter opp treningene igjen på søndag. Vi pleier å sette oss målsettinger som det nesten er umulig å klare, men det er et realistisk håp om at en ny trener kan være her søndag, fortsetter sportssjefen til avisen.
Juniortrener i Sarpsborg 08 André Bergdølmo uttalte torsdag at han var interessert i jobben. Han er ikke blant de som har hatt innledende samtaler med Berntsen.
– Nei, det har jeg ikke hatt, skriver Bergdølmo til Discovery fredag kveld.
Berntsen har tidligere uttalt at de ønsker en trener som kjenner til både ligaen, og kjenner til Sarpsborg 08. I tillegg ønsker de ikke å kjøpe ut en trener fra kontrakt.
Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson laget torsdag en liste over trenere han mener Berntsen bør se på.
Sarpsborg 08 har vunnet én av de første fire kampene i årets Eliteserie og ligger på åttende plass med fem poeng. Østfoldingene møter Brann søndag 13. juni. Den kampen ser du på discovery+.
Eliteserien
Ikke imponert over Vikings Ofkir-interesse: – Knapt et bud i det hele tatt
14 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Frykter ikke spiss-konkurranse: – Vi fungerer bra sammen
20 TIMER SIDEN