BERGEN (Discovery):
Onsdag var Mikkel Andersen (32) tilbake på Brann-trening etter forrige ukes nachspiel på Stadion. Han og Kristoffer Barmen har vært holdt ute av trening og kamp siden saken kom fram i media mot slutten av forrige uke, og Barmen vil fortsatt ikke være til stede ut denne uka.
Det vil dog danske Andersen være, og han møtte pressen onsdag formiddag. Der snakket han for første gang, selv om han ikke delte stort fra den mye omtalte kvelden.
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
6 MINUTTER SIDEN
I stedet fokuserte han på hvordan han selv hadde opplevd tiden i etterkant. Det ble følsomt for 32-åringen.
– Jeg har en fin familie, sa han, før han måtte stoppe opp i flere sekunder.
– Heldigvis har jeg mange gode mennesker rundt meg. Dette er noe av det tøffeste jeg har opplevd. Jeg har fått mye hjelp og brukt dem masse.
– Rykter vil jeg ikke snakke om. Jeg håper det blir respektert at jeg nå kan se framover.
Beskjeden fra Brann har derimot hele tiden vært at etterforskningen er pågående. Det har ikke kommet noen konklusjoner ut i det offentlige fra administrasjonen eller advokaten som hjelper klubben.
Discovery er til stede i Bergen og får inn noen spørsmål:
– Føler du at dette er helt dødt nå og at du kan legge det bak deg?
– Jeg var på stadion. Jeg legger meg flat. Nå er jeg tilbake på trening, og da føler jeg at jeg legger det dødt. Det er også derfor jeg tror jeg er så glad for å se lagkameratene mine igjen og grunnen til at dette betyr mye for meg, sier han.
Det har også blitt meldt om at flere av spillerne har tatt frivillige narkotikatester for å avdekke ryktene som har sirkulert rundt bruk av ulovlige stoffer på den aktuelle kvelden.
Discovery har i etterkant av seansen der Andersen møtte pressen blitt orientert om at han har valgt å avleggge en narkotikatest. Det skal ha foregått frivillig og skal ha funnet sted lørdag.

Horneland etter seieren: – Har vært vondt

Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Knutsen går motstrøms om cupen – liker «koronamodellen»
I GÅR KLOKKEN 07:52