• Følg Strømsgodset - Mjøndalen lørdag klokken 18:00 på discovery+.
Det bekrefter Strømsgodset i en pressemelding.
Viljar Myhra har ikke spilt for drammenserne siden han forlot banen i kampen mot Molde 31. oktober. 25-åringen følte seg svimmel, og klubben har gjort en grundig utredning, uten urovekkende funn.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
38 MINUTTER SIDEN
Strømsgodset sitt medisinske apparat jobber utifra at Myhra opplever bivirkinger etter koronavaksinen. Keeperen hadde de samme symptomene i kjølvannet av vaksineringen tidligere i høst.
Nå skal Viljar Myhra utredes videre på Olympiatoppen.

Var tilbake i full trening

Viljar Myhra sa til Discovery tidligere denne uken at han følte seg bedre.
– Det kommer an på hvordan kroppen responderer på en full treningsuke, så får vi se an nærmere lørdag. Men det kjennes veldig positivt ut. Føles det ut som nå, så er jeg klar, sa førstekeeperen til godset.
Men ifølge godset.no, er keeperen fortsatt ikke helt bra og at de derfor velger å sette han ut frem til det foreligger en endelig konklusjon.
- Viljar er i grei form i det daglige, men svimmelheten er ikke forenlig med å spille fotball. Nå tar vi han helt ut av trening og følger han opp videre. Viljar er ikke aktuell for spill før vi har funnet årsaken og behandlet dette tilfredsstillende, sier klubblege Erik Dag Knudsen til klubbens hjemmeside.

Godset kan være med på å sende Mjøndalen ned: - For en motivasjon!

Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
2 TIMER SIDEN