Det skriver Strømsgodset på egne hjemmesider.
– Vi mener det er viktig å skape ro og forutsigbarhet rundt trenerspørsmålet. Spesielt med tanke på det vi som klubb har vært gjennom før sesongen. Vi kan ikke bare leve fra uke til uke og kamp til kamp. Derfor er vi glade for at vi nå har fått på plass en avklaring med trenerne ut sesongen, sier fungerende styreleder Elisabeth Lohk i pressemeldingen.
Eliteserien
Frykter ikke spiss-konkurranse: – Vi fungerer bra sammen
20 TIMER SIDEN
Saken fortsetter under videoen.

Den 12. mann: Parodierer Discoverys fotballekspert

– Solid jobb i en krevende periode

Duoen tok på seg et midlertid delt treneransvar etter at Henrik Pedersen sluttet som trener i klubben.
Nå - to måneder senere - er det klart at de beholder ansvaret ut 2021-sesongen.
– Håkon og Bjørn Petter har gjort en solid jobb i en krevende periode, de kjenner Strømsgodset godt, de har kompetansen som skal til og en sterk motivasjon til å ta på seg dette ansvaret, og de har støtte i organisasjonen, sier Lohk.

Ba om permanent jobb

I et intervju med Discovery før sesongstart, sa «BP» at Godset burde gi dem jobben permanent. Nå er de glade for at de kan jobbe etter et mer langsiktig perspektiv.
– Dette gjør at vi får mer ro i trenerteamet, vi får ro i spillergruppa og i klubben. Det er viktig at spillerne føler seg trygge på hvem som leder dem – det gjør at man får et annet ståsted og kan bygge litt mer enn fra uke til uke, sier Håkon Wibe-Lund i pressemeldingen.
– Det vil bidra til å skape bedre dynamikk i gruppa. Det viktigste er at vi får forutsigbarhet i det vi driver med. Frem til nå har det handlet om å skape stabilitet og få ting til å fungere igjen. Nå kan vi se lenger frem og jobbe mer langsiktig, følger «BP» opp.
Strømsgodset står med fire poeng på fire kamper i Eliteserien. Søndag tar de imot Rosenborg hjemme på Marienlyst.
Eliteserien
Kan ikke konkurrere på overgangsmarkedet: – Må hente dem som er under de beste
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her blir Hamkam-stopperen utvist
21 TIMER SIDEN