RBKs Markus Henriksen måtte gå ut med skade i sist kamp mot Viking. Da var det store bekymringer for at midtbanespilleren kunne bli sittende ut resten av sesongen.
Slik blir det heldigvis ikke for Henriksen, etter å ha fått svar på en MR-undersøkelsen som skal vise en skade på leddbåndet.
Eliteserien
Brann henter 21-åring fra dansk fotball
I GÅR PÅ 12:36
– Markus har en leddbåndskade mellom grad 1 og 2. Vi forventer han tilbake om fire uker, sier RBK-lege Reidar Due til RBK.no.
Det er til stor glede for 28-åringen.
– Det var fantastiske nyheter å få. Jeg fryktet selvfølgelig det verste, og er glad for at det ikke var verre. Nå ser jeg frem til å begynne med opptreningen og komme meg tilbake på banen så fort som mulig, sier Henriksen.
Det var Henriksen som åpnet målfesten for Rosenborg mot Viking onsdag kveld. Stillingen ble 5-0 til trønderne. Kort tid etter å scoret sitt første mål for sesongen, måtte RBK-kaptein gå av banen med smerter.
– Vi er veldig lei oss for at Markus måtte ut. Vi vet ikke hvor lenge han er ute. Det kan være han er borte lenge, vi må ha ham på røntgen i morgen, sa RBK-trener Åge Hareide til Discovery etter kampen. Men nå kan også han glede seg over at Henriksen ikke blir borte alt for lenge fra fotballbanen.
Det var en litt mer fortvilet Henriksen etter onsdagens kamp:

Henriksen på krykker: – Hatt bedre dager

Eliteserien
Bekreftet: Dønnum klar for ny klubb
23/07/2021 PÅ 15:41
Eliteserien
Søderlund-overgangen ser ut til å ryke
23/07/2021 PÅ 13:42