Den siste uken har det vært knyttet stor usikkerhet til hvilke midtstoppere som ville bli klar til kampen mot Sarpsborg 08. Tidligere i uken kunne det se ut som at det bare var Ole Martin Kolskogen som ble klar, men på lørdag stilte to skadde midtstoppere seg klar for dyst.
Fredrik Pallesen Knudsen har stått over de fleste treningene med en trøblete hamstring, men på den siste treningen ble midtstopperen drillet i laget i følge Bergensavisen som var til stede.
Eliteserien
Sportssjef og hovedtrener bekreftet: Forlater NFF for Odd-jobben
I GÅR PÅ 20:10
Selv meldte bergenseren seg klar til strid.
– Jeg har stått over fem treninger, men det er ikke noe å snakke om. Jeg er klar, forsikrer 25-åringen overfor BA.
Sist Pallesen Knudsen spilte en Eliteserie-kamp var 6. november.
LES OGSÅ: Koteng bekrefter to Rekdal-samtaler

Ikke klar til å starte

I tillegg var også Runar Hove tilbake på trening, etter at han stod over fredagens økt. Midtstopperen har slitt med lyskeproblemer siden han kom til Brann, men også han kan bli aktuell til søndagens kamp hvor Brann må vinne for å ha muligheten til å klare kvalifisering.
Men selv om florøværingen stilte på trening er han ikke aktuell til en startplass.
– Runar har det ikke i seg til å starte nå, med de utfordringene han har. Men han kan gi oss noen minutter som viktig dødballspiller om vi skulle trenge det, seier Horneland til avisen.
Fra før er midtstopperalternativene Japhet Sery Larsen, Lars Krogh Gerson og Vieux Yaya Sane skadet og utilgjengelige for spill.
I tillegg må Brann klare seg uten Felix Horn Myhre. Østlendingen startet kampen mot Bodø/Glimt på høyrebacken, men brakk tåen i det oppgjøret.
Eliteserien
Henter tidligere Arsenal-unggutt til Eliteserien
I GÅR PÅ 17:26
Eliteserien
Dansk midtstopper klar for Sarpsborg 08
I GÅR PÅ 17:12