Molde - Bodø/Glimt 0-2 (0-0)
– Jeg er utrolig fornøyd. Vi vinner fortjent. Det er en del som har avskrevet Hugo (Vetlesen), men det er han ikke. Vi har pushet han beinhardt, og i dag var han helt avgjørende for at vi tok seieren, sier Kjetil Knutsen til Discovery etter kampen.
Bodø/Glimt har hatt et tøft kampprogram, og at laget til Knutsen klarte å gå helt i kjelleren var stort for Glimt-treneren.
Eliteserien
Svarer på spørsmål om neste år: – Det har vært tungt
7 TIMER SIDEN
– Jeg er utrolig stolt og fornøyd av hvordan vi skviser sitronen i dag. Du ser at Botheim er helt i knestående når han gjennomfører intervjuet. Det synes jeg er det største i dag, fortsetter hovedtreneren.

Slik var kampen

Det var duket for storkamp på Aker Stadion da serieleder Bodø/Glimt gjestet Molde. På tribunen satt assistenttreneren til Ståle Solbakken, Kent Bergersen for å speide på aktuelle kandidater til den kommende landslagssamlingen i november.
Etter tolv minutter burde Glimt gått i ledelsen. Pellegrino ble spilt fri ute til venstre. Kantspilleren hadde hele banehalvdelen for seg selv, og kom alene med Andreas Linde. Men der kantspilleren normalt sett er sikkerheten selv avsluttet han midt på sisteskansen.
Slike muligheter kan man ikke brenne mot Molde, og etter sjansen tok romsdalingene fullstendig over oppgjøret.
Først avsluttet Eikrem fra syv meter, men skuddet manglet kraft, og Haikin reddet enkelt, syv minutter senere var Brynhildsen frempå. Kantspilleren fikk ballen i drømmeleget, men nok en gang var avslutningen for svak.
Eikrem presenterte seg på ny. Hele Aker Stadion forventet et innlegg, men spielführeren gikk for skudd. Haikin ble tilsynelatende overrasket, men klarte å vippe ballen over til hjørnespark.

– Nå har vi blandet oss inn i nedrykksstriden

Parkeringsbot

I pausen måtte Sondre Fet gi seg på grunn av sykdom. Inn kom Hugo Vetlesen, og selv ikk Kjetil Knutsen kunne bedt om at det byttet skulle gi den avkastningen det gjorde.
Fredrik Bjørkan suste oppover venstresiden som et lyntog uten at en eneste Moldespiller rakk bort. Godt inne i feltet løftet han blikket, og spilte førtifem grader ut. Der stod nettopp innbytter Hugo Vetlesen som bredsida ballen enkelt i det lengste hjørne. For et innhopp!
Så gikk det fra vondt til verre. Midtstopper Moe slår en flott gjennombruddspasning mot Ola Solbakken. Formspilleren deler ut parkeringsbot til Kristoffer Haugen i det han suser forbi. Alene med Linde er han iskald og hamrer den i nettaket bak sisteskansen. Det gjorde nok ikke mulighetene hans til et landslagsuttak mindre.
Kampen bølget frem og tilbake etter scoringen, men ingen av lagene skapte de store sjansene. Molde forsøkte å ta overgangene, men de gulkledde gjestene var disiplinerte og dekket rommene.
Selv om Molde kom til et par avslutninger, virket det som at Bodø/Glimt hadde ganske god kontroll. Bortsett fra da Haikin forærte Molde med en sjanse.
Russeren skled i det han skulle ta femmeteren. Den snappet Molde opp, og Fofana ble spilt gjennom, men Haikin rettet opp ved å redde ivorianerens avslutning.
Med et drøyt minutt igjen av overtiden valgte flere av hjemmelagets supportere å forlate stadion, og da gikk de ikke glipp av stort, for Glimt vant 2-0, og serielederen har dermed fire poengs luke ned til Molde.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg snytt for straffe mot Glimt
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bohinen om Mjøndalen: – En del usikkerhet i det laget
8 TIMER SIDEN