Tidligere tirsdag meldte flere medier, deriblant Discovery og Bodø Nu, at den høyreiste spissen og hans agent var observert i Bodø.
Like etter klokken 18 bekrefter Bodø/Glimt overgangen på sine hjemmesider.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
I GÅR PÅ 17:26
– Jeg er en spiller som elsker å score mål, samtidig liker jeg å bidra der jeg kan. Når det kommer til styrkene mine, må jeg nok si venstrefoten min, i tillegg har jeg bra fysikk, sier Nordås i pressemeldingen.
19-åringen ankom Bodø tirsdag ettermiddag. Avtalen varer ut 2023-sesongen.
– Det føles godt å være på plass. Jeg rakk akkurat å snakke med et par av lagkameratene mine. De virker som veldig bra karer, sier Nordås.
Mens de nye lagkameratene reiser sørover for å spille mot Kristiansund, blir Nordås værende i Bodø.

Knutsen åpen om interessen

Spissen leverte så bra spill i sin første sesong i OBOS-ligaen i fjor, at flere klubber har sett på 19-åringen som et spennende tilskudd.
– Det er ingen hemmelighet at vi er interesserte i Lasse Nordås. Men det er vi ikke alene om, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Avisa Nordland tidligere tirsdag.
Discovery har tidligere omtalt interesse fra både Bodø/Glimt og Sarpsborg, i tillegg til at gamleklubben Lillestrøm har fulgt med på situasjonen.

– En ganske unik fysikk

Da Discovery skrev om interesen for 19-åringen for en snau uke siden, sa Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist følgende:
– Bodø/Glimt er en av flere som har luktet på ham. Det er naturlig nok stor interesse når en 18-åring scorer så mange mål i sin første sesong, men det er fortsatt ikke noen konkrete bud, sa Nesselquist.
Spissen, som fylte 19 år i februar, satte inn ni scoringer på 26 kamper for Strømmen i OBOS-ligaen forrige sesong.
– Lasse har en ganske unik fysikk, for det første. Han er over 1.90, nesten to meter høy, og er tidligere norgesmester i høydehopp. Så fysikken i seg selv gjør ham veldig interessant, og så har han en god venstrefot og en evne til å være der det gjelder, sier Nesselquist og la til:
– Han scoret ni spillemål, og med forbehold om at jeg husker riktig, var han vel den som scoret flest spillemål av alle under 20 år. Han er i utvikling, men har også fortsatt masse å lære.
Sett denne?

Seriestart Spesial: Bodø/Glimt med Kjetil Knutsen og Patrick Berg

Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
I GÅR PÅ 14:47
Eliteserien
Tidenes 16. mai – ny publikumsrekord på fotballens festdag
I GÅR PÅ 13:56