Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Avtalen gjelder for to nye år. Aasen hadde opprinnelig kontrakt med Rosenborg ut 2022, men kjøpes nå ut av den avtalen.
– Jeg er kanskje den gladeste personen. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. Det har vært et bra år. Vi har hatt en bra reise. Det har vært utvikling fra vi startet og til nå. Jeg ser virkelig fram til å være med videre, sier Gjermund Åsen til klubben.
Eliteserien
Brikker i ferd med å falle på plass: Se de bekreftede overgangene i Eliteserien
17 TIMER SIDEN
– Det er en veldig solid klubb og det er et veldig bra trykk rundt klubben. I Trøndelag sier man at Lillestrøm er en togstasjon, men etter dette året her kan jeg slå fast at det er så mye mer. Det er en fantastisk by med fantastiske folk som bryr seg. Et herlig trenerteam, en herlig spillergruppe og fasiliteter som er i Norges-toppen. Jeg gleder meg virkelig til å være med på denne reisen - og gjøre alle i Lillestrøm og på Romerike stolte av klubben, fortsetter LSKs assistkonge.
Sett denne?

Slet med å holde tårene tilbake: – Ubeskrivelig at vi får stå her sammen

Fornøyd sportssjef

LSK-sportssjef Simon Mesfin er ifølge klubben særdeles fornøyd med at kanarifuglene er blitt enig med Åsen om en permanent avtale som gjør at opsjonen med Rosenborg kunne utløses.
– Det er veldig gledelig at vi har fått på plass dette. For mange kan det fremstå som at det har gått lang tid før det ble avklart, men det handler om at spillere i blant trenger tid - selv om man trives godt i klubben. Jeg har på ingen måte vært stresset underveis. Vi har hatt en god dialog både med Gjermund og hans agent, og vi har vært veldig tydelig på at han er en spiller som vi ønsket å ha med oss videre. Han har løftet treningskulturen og laget fra dagen han kom. Det er veldig betryggende at han skal fortsette med det de to neste årene, sier Mesfin.
Sportssjefen forteller at klubben har fått støtte fra eksterne støttespillere for å få overgangen i boks.
– Vi er veldig glade for at Per Berg og Per Mathisen er med og bidrar. Nok en gang viser Berg- og Mathisen-familien hvor stort hjerte de har for klubben, sier Simon Mesfin.
Sett denne?

Glimt-sjefen om Knutsen: – Vi gjør ikke som i Trondheim

Eliteserien
Vender hjem til moderklubben etter seks år: – Føles veldig godt
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidligere Roma-spiller klar for AaFK
I GÅR PÅ 16:18