– Jeg er ikke opptatt av akkurat det, sier Dag-Eilev Fagermo.
Vålerenga-treneren var blant gjestene i Eurosports terminliste-sending onsdag.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
14 TIMER SIDEN
Der enkelte andre Eliteserie- og OBOS-trenere understreker viktigheten av hvilke lag man møter i de første rundene, gir Fagermo tilsynelatende blaffen i hvem som skal stå på motsatt side av banen.
– Jeg er ikke så veldig opptatt av serieoppsettet og har aldri vært det. Jeg vet det er en del andre trenere som sitter og ser på det, men det viktigste for oss er vel egentlig å få den sesongoppkjøringen som vi trenger, sier Fagermo.

Får ønsket oppfylt

Øverst på ønskelisten til Fagermo er hjemmekamp 16. mai og i siste serierunde – uavhengig av hvem man møter. Førstnevnte ønske er oppfylt med Stabæk på Intility Arena på fotballens festdag. I siste serierunde venter Molde borte, mens Erling Moes mannskap også er første hinder for VIF i Eliteserien i serieåpningen 5. april.
– Det kan være viktige poenger. Men når vi møter hvem er jeg ikke opptatt av, mener Fagermo.
Den tidligere Odd-treneren er langt mer opptatt av sesongoppkjøringen. I år får han også bedre tid til å planlegge ettersom han overtok Vålerenga 31. januar i fjor.
– Jeg tror det betyr en del. For det første kjenner jeg mange av spillerne. For det andre har vi veldig mye talent og en spennende gruppe. Vi har jobbet mye med infrastruktur rundt spillerne og har langt bedre treningsfasiliteter enn da vi kom, sier 53-åringen.
– Skal dere etter egne ambisjoner være med og kjempe om gullet i år?
– Det er litt tidlig å si, men det er klart at jeg har kommet til Vålerenga for å vinne gull. Derfor jobber vi i tråd med det. Det skulle bare mangle at VIF er med og slåss om medaljer og gullet. Vålerenga burde bli bygd opp til å bli en maktfaktor i norsk fotball med Oslo by i ryggen.
– Det er langt frem dit, men bronse er en fin start, sier Fagermo og spår at VIF minst skal ende der de endte i fjorårets sesong.
Da ble det bronse.
Eliteserien
Har ett år igjen av kontrakten – vil forlate klubben i vinter
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skuffet Heggebø etter seksmålsthrilleren: – Ikke godt nok
I GÅR PÅ 18:51