Populære sporter
All sport
Vis alt

Gammel kjenning trener med Vålerenga

Håkon Brandsnes

Oppdatert 18/08/2021 klokken 15:19 GMT+2

Vajebah Sakor trener med Vålerenga, men det blir ikke noe comeback i den blå trøya for 25-åringen med det første.

Vajebah Sakor

Foto: Scanpix

  • Se Vålerenga - Viking søndag kl. 18 på discovery+
Fem år etter utlånet fra Juventus til Vålerenga, er Vajebah Sakor (25) tilbake på treningsfeltet på Valle.
– Vi har sagt ja til å ha han her fordi han er gammel Vålerenga-gutt. Han har vært hjemme og trent for seg selv en stund, og nå hadde han et ønske om mer fotballrelatert trening. Da spurte han om han kunne trene med oss, og det var greit, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Discovery.
Det er imidlertid ikke aktuelt med et comeback for 25-åringen som fikk 26 kamper i VIF-drakta i 2016. Det bekrefter både Ingebrigtsen og agent Mike Kjølø.
– Vålerenga er greie og lar Vajebah trene med laget nå i en periode, noe vi setter stor pris på. Vajebah er ikke aktuell for comeback i Norge per dags dato, opplyser Kjølø i en SMS til Discovery.
Siden overgangen fra Asker til Juventus i 2013, har Sakor vært innom Westerlo, Vålerenga, Willem II, IFK Göteborg og OFI Kreta. Han står for øyeblikket uten kontrakt.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Bernt oppsummerer: Brann-krise, flaue Viking-scener og RBK-spådom

Der det ikke blir noen VIF-overgang for Sakor, er ikke Ingebrigtsen helt avvisende til at det kan skje mer på overgangsfronten for Vålerenga i august.
– Det kan godt hende at det skjer noe, men det vet vi ikke nå, sier Ingebrigtsen.
– Er det noen spesielle områder dere ønsker å forsterke?
– Vi ønsker å forsterke hele laget hele tiden. Det var utgangspunktet vårt når vi gikk inn i vinduet. Vi har mistet noen spillere i noen posisjoner som vi har erstattet. Vi føler vi har en bra tropp å gå inn i høsten med, med noen spillere tilbake fra skader som forsterker troppen sammenliknet med der vi var. Så ser vi stadig etter mulige forsterkninger, sier Ingebrigtsen.
Kristoffer Klaesson, Aron Dønnum, Sam Adekugbe, Felix Horn Myhre og Sakarias Opsahl har forlatt Vålerenga i sommer. Klubben har forsterket med Leonard Zuta, Nicolaj Thomsen og Albin Mörfelt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame