Det skriver lokalavisen Fædrelandsvennen, som erfarer at formalitetene rundt avtalen nå skal være i boks.
Avisen skrev at treneren trolig blir presentert før fredagens kamp mellom Start og Ull/Kisa, men etter det Discovery erfarer kommer ikke Tjelmeland til å bli presentert fredag.
Eliteserien
Ny Vålerenga-nedtur: HamKam spolerte folkefesten
EN TIME SIDEN
Det har vært en usikker oppladning til kampen for begge lagene, som har stått uten hovedtrener. For Ull/Kisa vil Arild Sundgot lede laget i de to kommende kampene, mens kvartetten Alexander Øren, Adolfo Rodriguez, Erik Mykland og Andreas Jenssen delte på oppgavene på Sørlandet inn mot helgens runde.

Reaksjoner fra Jessheim

31 år gamle Tjelmeland forlater Jessheim bare noen måneder etter at han tok på seg sin første hovedtrenerjobb med Ull/Kisa. Det vakte reaksjoner i klubben som satset på ham.
– At Start og Sørlandet kan være tiltrekkende for en ung trener har jeg forståelse for. Det er et stort potensial der. Men det er en voldsom nedtur for oss og det føles som en kniv i ryggen fra en mann vi har jobbet mye for å få inn og hadde planer om å bygge klubben rundt, sa Ull/Kisa-sjef Andreas Aalbu til Discovery onsdag.
Les også: – Legger 100.000 rett i botkassa hvis de slår Start
Også spillerne var overrasket over at treneren forlot klubben etter bare fem kamper og én seier i OBOS-ligaen.
– Det kom veldig brått på. Jeg satt og så Frankrike-Tyskland da det plutselig kom melding om at vi skulle ha et møte. Spillerne var skuffa og forbanna. Vi startet et nytt prosjekt her og har sett bedre og bedre ut. Vi hadde inntrykk av at dette var noe alle hadde troa på, sa kaptein Christian Aas om situasjonen.
Investor og Ull/Kisa-patriot Arild Karlsen var også en skuffet mann etter Tjelmeland-exiten. For å oppildne spillerne før kampen mot Start lovet han derfor 100.000 kroner rett i spillernes botkasse ved seier.
– Jeg er engasjert i klubben og bryr meg om spillerne, administrasjonen og støtteapparatet som nå har havnet i en vanskelig situasjon. Så hvis det er noe jeg kan bidra med for å få den ekstra gløden som skal til for å vinne den kampen der, som betyr mye mer enn tre poeng, så vil jeg gjerne gjøre det, sa Karlsen.
Discovery har prøvd å få Tjelmeland i tale flere ganger denne uken, uten hell.
Sett denne?

Den 12. mann: Se supporternes Pride-hyllest

Eliteserien
Scoret sitt første for sesongen: – Helt fantastisk
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Zekhnini brøt måltørken: – Det var på tide
3 TIMER SIDEN