Populære sporter
All sport
Vis alt

Fred Friday i storform da Strømsgodset smadret Sandefjord

Håkon Brandsnes

Oppdatert 24/06/2021 klokken 22:59 GMT+2

Sandefjord fikk en brutal start borte mot Strømsgodset. Til slutt vant drammenserne 4-0 på eget gress.

Strømsgodset

Foto: NTB

Strømsgodset - Sandefjord 4-0 (3-0)
Se høydepunktene fra kampen her:
picture

Se høydepunktene: Strømsgodset med målshow mot Sandefjord

Strømsgodset brukte bare en drøy halvtime på å plassere tre baller i nettet bak Sandefjord-keeper Jacob Storevik hjemme på Marienlyst.
Til slutt vant drammenserne 4-0.
– I dag hadde vi fokus på 2000 tilskuere for første gang på veldig lenge. Vi skulle glede publikummet vårt her hjemme, så jeg er veldig glad for at vi kan stå igjen med 4-0, sa en storfornøyd Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Discovery.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Se Joshua Kitolanos drømmescoring mot Tromsø

– Virker helt ute av det

Duplexe Tchamba åpnet scoringsfesten da han stusset en corner i mål etter kvarteret spilt. Ti minutter senere økte Johan Hove til 2-0 med en kontrollert avslutning, før Fred Friday plasserte ballen krysset til 3-0 etter 33 minutter.
– Sandefjord virker helt ute av det, sa Discovery-ekspert Joacim Jonsson som før kampen hadde skrytt av Sandefjords prestasjoner tidligere denne sesongen.
Sandefjord-trener Andreas Tegström hadde i pausen fortsatt troen på at de kunne ta med seg poeng fra kampen.
– Vi må prøve å starte andre omgang slik vi begynte den første. Vi starter bra, men så slipper vi til for enkle mål. Vi må få opp aggresiviteten slik at vi kan vinne flere dueller, og så må vi skape flere målsjanser, selvsagt, sa Sandefjord-treneren til Discovery.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Blir Glimt snytt for straffe her?

– En bra mentalitet i laget vårt

Det lille håpet ble imidlertid smadret da Fred Friday scoret sitt andre for kvelden tre minutter ut i andre omgang. På tampen av kampen fikk Strømsgodset også straffe, men straffespesialist Jacob Storevik reddet Moses Mawas skudd. Dermed ble det 4-0 på Marienlyst.
Klubben står nå med tre seire og én uavgjort på hjemmebane.
– Det er en bra mentalitet i laget vårt. Vi har tålt å få noen smeller og har reist oss kjapt etterpå. Det er fantastisk å se den fotballen vi til tider leverer, sa Wibe-Lund.
Kveldens resultat gjør at Godset klatrer opp på niendeplass på tabellen. Sandefjord ligger på kvalikplassen, men kan bli skyvet ned til nedrykk ved Stabæk-poeng senere torsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame