• Se Viking - FK Haugesund på discovery+, lørdag kl. 18:00!
Onsdag forrige uke ble det klart at Veton Berisha måtte kaste inn håndkledet på landslagssamling. En skade i leggen sendte Vikings toppscorer tilbake til Stavanger, men nå kommer Viking-trener Morten Jensen med en gladmelding.
– Han er i alternativ opptrening ennå, men vi har tro på at han er klar for kamp mot Haugesund, sier Jensen til Discovery.
Eliteserien
Indre Bane: Vikings keeper-dilemma, toppscorerduell og gullkamp
2 TIMER SIDEN
Viking-treneren bekrefter at det er en muskelskade i leggen som er problemet for Berisha, men han understreker på ny at han tror Berisha blir klar for kamp.
Lørdag ettermiddag venter Haugesund til Rogaland-derby.
Det tror Jensen blir en folkefest.
– Det blir utsolgt. Det er vel solgt 12.000 billetter allerede (tirsdag). Vi gleder oss veldig, fortsetter Viking-treneren.
Forrige runde vant Viking etter en overtidsscoring fra nettopp Veton Berisha fra ellevemetersmerket. Det betyr at Viking fortsatt i aller høyeste grad kjemper om medalje i årets sesong.
Jensen merker at det er Viking-feber i Stavanger om dagen.
– Det er helt vilt, og man merker det overalt hvor man går, i gatene, på butikken og på trening. Det er fantastisk kjekt, sier Jensen som tror dette er noe publikum har ventet på i årevis.
– Det er nok et sulteforet publikum her. Det har vært alt for mange magre år i serien, jeg tror denne sportslige suksessen er bra for klubben, spillerne og fansen, sier Jensen.

«Ælv Classico», vestlandsderby og Molde - Rosenborg

Eliteserien
Tar ikke av etter Europa-suksess og milliondryss: – Teller ikke penger
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Gjermund Åsen fortsetter i Lillestrøm
17 TIMER SIDEN