På mikrobloggtjenesten Twitter forteller Yaw Amankwah at resten av sesongen er over for hans del. Han har den siste tiden vært ute med skade etter å ha pådratt seg en prolaps i nakken på trening. Det er denne skaden som sørger for at resten av sesongen nå er over.
– MR-bildene viser at prolapsen har satt ryggmargen i klem, og det vil bli tatt en avgjørelse 18. oktober om jeg skal operere eller ikke. Jeg får god oppfølging av landets beste nevrokirurger, og jeg kommer til å bli helt frisk med tiden, skriver Stabæk-kapteinen.
Eliteserien
Stabæk-spilleren tabber seg ut: – Et spektakulært selvmål
2 TIMER SIDEN
Den siste kampen til Amankwah denne sesongen ble 1-3 tapet mot Viking i midten av september.
Stabæk ligger nest sist i Eliteserien med like mange poeng som tabellnabo Brann. De har to poeng opp til Tromsø som ligger på trygg plass. De siste to kampene har Stabæk tatt fire poeng, og har heller ikke sluppet inn mål.
Stabæk-trener Eirik Kjønø synes selvsagt det er trist å miste kapteinen sin.
– Jeg pratet med Yaw tidligere i dag. Det er utrolig kjipt. Det er kapteinen vår, og ikke minst en viktig spiller, sier Kjønø til Discovery.
Han er glad for at de fikk på plass midtstopperne Casper Pedersen og Ivan Mesik i sommervinduet, som kan tette tomrommet til Amankwah, men han er klar på at de trenger bergenseren inn og rundt laget.
– Det kan bli utrolig viktig å ha han i gruppen med sin tilstedeværelse. Både i garderoben, i kantina, bare rundt laget. Det kan være med å bidra til at vi holder oss, sier Kjønø.
Idrettspsykologi er noe Amankwah bruker mye tid på. Det er en kompetanse han nå kan få bruk for, tror Kjønø.
– Helt klart, både inn mot laget, men spesielt for seg selv. For det er en ny situasjon for Yaw, og det skal man ikke undervurdere, sier Stabæk-sjefen.
Eliteserien
Offensiv Berisha: – Vi kan vinne alle de resterende kampene
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Her blir Molde-spilleren utvist
3 TIMER SIDEN