Se Bodø/Glimt - Mjøndalen søndag 13. juli klokken 18.00 hos discovery+! Sikre deg tilgang her.
Hvem skal bekle høyrebacken?
– Vi har flere alternativer. William Sell spilte veldig bra der senest mot Vålerenga. Stian Aasmundsen har spilt en del der, og vi har også Lars Olden Larsen. Så vi har gode alternativer og litt andre backtyper, sier Hansen til Discovery torsdag.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
12 TIMER SIDEN
Sebulonsen ble hentet på overgangsmarkedets siste dag som et alternativ til skadde Syver Skaar Eriksen. Sebulonsen har spilt alle de fire kampene siden han kom til klubben, tre av dem fra start. Den unge backen har etterlatt seg et godt inntrykk hos trener Hansen.
– Han var et fint tilskudd i laget og i gruppa. Han er en veldig fin, ung mann som vokste med oppgavene, sier Hansen.
Les også: Storscoreren om skademarerittet: – For mange tilbakesteg
Mjøndalen-treneren synes derfor det er synd å miste Sebulonsen så tidlig. Backens avtale varte i utgangspunktet ut juli, men reglene for norske lånespillere sørget for at Viking kunne hente ham tilbake tidligere.
– Det synes vi var veldig synd. Han vokste med oppgavene og spilte veldig godt de siste kampene.
– Var det verdt å hente ham for en så kort periode, eller skulle du helst sett at du hadde gitt en annen sjansen i den posisjonen som nå hadde hatt fire kamper i banken?
– Hadde vi visst at det skulle bli så kort så hadde vi nok ikke gjort det. Det hadde nok ikke vært aktuelt for en så kort periode. Men sånn er reglene og vi angrer ikke på at vi hentet han. Sebastian var en fin tilvekst og vi hadde håpet å ha han her en stund til, sier Hansen.
Spilleren selv var også fornøyd med det korte oppholdet i Mjøndalen, og sa følgende via klubbens nettsider onsdag.
– Jeg har hatt den fint den korte tiden jeg har vært i klubben, og det er viktig for meg å få rette en takk til alle for måten jeg har blitt tatt mot på. Det har vært kjekt å bli kjent med både spillergruppe, trenerapparat, administrasjon, frivillige og supportere.
Fått med deg denne?

På vei tilbake: – Jeg stoler på at denne løvekroppen reparerer seg selv

Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
I GÅR KLOKKEN 12:03