Odd-trener Jan Frode Nornes forlenger sin kontrakt med to år. Den nye avtalen strekker seg ut 2023-sesongen.
Det melder klubben selv på sine hjemmesider.
Eliteserien
Slaktet eget lag etter tap: – Spiller som kjerringer
19 TIMER SIDEN
– Det at absolutt alle spillerne i Odd ønsket å ha med Nornes videre, gjorde valget enkelt. Nornes er en trener som får med hele laget, både spillere, støtteapparatet og hele klubben. Uansett om du er spiller, frivillig, ansatt eller supporter, så er man en del av Odd. Når alle jobber sammen blir vi sterke. En trener som har det fokuset, gjør at alle ønsker å dra i samme retning. Det betyr mye for en klubb som Odd, sier sportssjef Tore Andersen.
Nornes selv var ikke i tvil om hva han ønsket.
– Jeg er veldig glad for at jeg har fått fornyet tillitt av klubben. Dette er verdens beste jobb og verdens beste arbeidsgiver. Det er også et signal på at klubben er fornøyd med den jobben jeg har gjort som hovedtrener, sier 48-åringen.
Nornes tok over som hovedtrener i Odd etter at Dag-Eilev Fagermo dro til Vålerenga før 2020-sesongen. Han ledet klubben til en 7. plass i Eliteserien i sin første sesong i sjefsstolen.
– Nå skal jeg fortsette å jobbe med laget og den gode kulturen vi har i Odd. Det at spillerne ønsket å ha meg med videre, setter jeg stor pris på. Det er viktig å ha støtte i gruppa og det er en tillitserklæring jeg tar med meg videre. Det blir en tøff jobb i tiden som ligger foran oss, men slik vil det alltid være for en fotballtrener, sier Nornes.

Nornes om Fagermo-retur: Vil gi en fortjent hyllest

Eliteserien
Enorm keepertabbe: – Hva er det du driver med?
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Klar beskjed til Start: – Han skal ingen steder
20 TIMER SIDEN