Odd-trener Jan Frode Nornes forlenger sin kontrakt med to år. Den nye avtalen strekker seg ut 2023-sesongen.
Det melder klubben selv på sine hjemmesider.
Eliteserien
Kan bli Glimts neste signering: – Har det meste som skal til
18 TIMER SIDEN
– Det at absolutt alle spillerne i Odd ønsket å ha med Nornes videre, gjorde valget enkelt. Nornes er en trener som får med hele laget, både spillere, støtteapparatet og hele klubben. Uansett om du er spiller, frivillig, ansatt eller supporter, så er man en del av Odd. Når alle jobber sammen blir vi sterke. En trener som har det fokuset, gjør at alle ønsker å dra i samme retning. Det betyr mye for en klubb som Odd, sier sportssjef Tore Andersen.
Nornes selv var ikke i tvil om hva han ønsket.
– Jeg er veldig glad for at jeg har fått fornyet tillitt av klubben. Dette er verdens beste jobb og verdens beste arbeidsgiver. Det er også et signal på at klubben er fornøyd med den jobben jeg har gjort som hovedtrener, sier 48-åringen.
Nornes tok over som hovedtrener i Odd etter at Dag-Eilev Fagermo dro til Vålerenga før 2020-sesongen. Han ledet klubben til en 7. plass i Eliteserien i sin første sesong i sjefsstolen.
– Nå skal jeg fortsette å jobbe med laget og den gode kulturen vi har i Odd. Det at spillerne ønsket å ha meg med videre, setter jeg stor pris på. Det er viktig å ha støtte i gruppa og det er en tillitserklæring jeg tar med meg videre. Det blir en tøff jobb i tiden som ligger foran oss, men slik vil det alltid være for en fotballtrener, sier Nornes.

Nornes om Fagermo-retur: Vil gi en fortjent hyllest

Eliteserien
Lokalavis: Skjelbred må ta MR-bilder etter kneskade
I GÅR PÅ 16:29
Eliteserien
Helomvending for Rosenborg – medlemmene med klar tale
04/03/2021 PÅ 20:06