Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlenger med trenerduoen: – Stolt og beæret

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 19/01/2023 klokken 10:51 GMT+1

Brann kommer fra en kruttsterk 2023-sesong. Nå har den nyopprykkede klubben forlenget kontraktene til Eirik Horneland og Erik Huseklepp.

Eirik Horneland t.h. og Erik Huseklepp

Foto: NTB

Branns trenerduo har signert nye kontrakter som strekker seg ut 2025. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– Jeg er stolt og beæret over å ha fått muligheten til å forlenge engasjementet mitt i Brann. Klubben, byen og ikke minst den ekte og genuine lidenskapen fra supporterne og følgerne, har på kort tid tatt stor plass i meg, sier Eirik Horneland til brann.no.
Horneland kom til Brann som Kåre Ingebrigtsens assistent mot slutten av 2020-sesongen. Etter at Ingebrigtsen fikk sparken midtveis i 2021-sesongen, tok haugalendingen over jobben som hovedtrener. Det endte med nedrykk i 2021, men Horneland fortsatte å lede laget i OBOS-ligaen.
Det skulle vise seg å bli en suksess. Brann rykket opp med god margin, og opprykket var et faktum allerede i september. Bergenserne vant OBOS-ligaen overlegent med 81 poeng og kun ett tap. Dermed slo de Aalesunds poengrekord fra 2019, da de tok 79 poeng på nivå to.
Erik Huseklepp kom inn som assistenttrener før 2022-sesongen, og har i likhet med hovedtrener Horneland forlenget sin kontrakt.
– Brann betyr utrolig mye for meg og jeg har levd med det hele livet. Jeg fikk sjansen her i fjor og setter stor pris på at jeg nå har fått tilbudet om å være med enda lengre, sier Huseklepp.
picture

Brann-duo vant kåringer: – Vært et godt stykke arbeid av alle sammen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame