Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlenger med nøkkelspiller: – Bunnsolid

Joakim Miøen

Oppdatert 02/11/2021 klokken 18:45 GMT+1

Anders Jenssen (28) har blitt en viktig brikke for Tromsø etter overgangen i 2019. Nå har harstadværingen skrevet ny kontrakt.

Anders Jenssen

Foto: Eurosport

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å bli værende i TIL i to nye år. Jeg stortrives og TIL er en klubb som betyr mye for meg. Det var dette jeg ville og jeg er stolt over å få muligheten til å være med videre, sier Jenssen til klubben.
Jenssen har spilt 23 seriekamper for Tromsø og scoret to mål denne sesongen.
Tromsø har hatt en brukbar høst i Eliteserien, og har lagt nedrykksstriden åtte poeng bak seg.
– Det er en herlig stemning i troppen om dagen. Det vi har jobbet med over lang tid begynner å ta form og det resulterer i gode prestasjoner. Alle bidrar på treningene, uavhengig av spilletid, og det er et motiverende miljø å være en del av. Dette må vi bygge videre på både i sluttfasen av denne sesongen, men også inn mot neste sesong, fortsetter han.
Team Manager, Lars Petter Andressen, er også glad for å få Jenssen med videre.
– Anders en bunnsolid type som er viktig i gruppa vår. Han er en lagspiller og setter laget fremst. I tillegg ser vi at han er sulten på å utvikle seg. Han er nysgjerrig og ønsker hele tiden å ta steg som fotballspiller. Slike spillere er en drøm å ha med i laget. Anders er blitt en TIL-gutt og vi håper han blir det i mange år fremover.
Sett denne?
picture

Rørt Rekdal hyller laget: – Aldri vært med på noe sånt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame