• Se playoff-finalen mellom Brann - Jerv onsdag kl. 19 på discovery+
Det bekrefter Tollås Nation selv i en video publisert på Vålerengas hjemmesider. Den forrige avtalen hans gikk ut ved nyttår.
Nå er den forlenget med ett år.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
5 TIMER SIDEN
– Nå har jeg signert avtalen for 2022. Den var i teorien allerede på plass i sommer etter at jeg hadde spilt X antall kamper, men vi puttet ikke penn mot papir før denne uken her. Det er deilig å ha ting på plass inn mot neste sesong for min egen del, sier Tollås Nation i videoen.

Ønsker å slå tilbake

Selv om det bare ble en sjuendeplass for Vålerenga i Eliteserien 2021, er 31-åringen optimistisk med tanke på fremtiden.
– Etter Kristiansund-kampen har jeg gledet meg til en liten ferie, men det kribler allerede litt i beina nå for å komme i gang med sesongoppkjøringen til 2022, ta fatt på en ny sesong og slå tilbake etter den litt skuffende sesongen i år. Det gleder jeg meg veldig til, sier Tollås Nation.
På samme tid i fjor var det usikkerhet rundt fremtiden til Tollås Nation i Vålerenga, både når det gjaldt lenge og om avtalen i det hele tatt skulle fornyes.
– Vi var ærlige om at vi var bekymret. Han hadde problemer med begge knærne. Så lenge de var på plass, ville vi jo ha ham med, gjenforteller Vålerenga-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Discovery.

– En klubbmann

Det skulle ikke vise seg å bli et problem. Med 28 kamper av 30 mulige, er midtstopperen blant dem som spilte flest kamper for Oslo-klubben denne sesongen.
– Han har vist at den kroppen holder i massevis. Han er jo en fantastisk fyr og en topp kaptein. En klubbmann som er god i garderoben. Det er gledelig å ha ham med videre, sier Ingebrigtsen.
Tollås Nation kom til Vålerenga fra Aalesund tilbake i 2015. Han står med totalt 168 kamper for Oslo-klubben.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
EN DAG SIDEN