Populære sporter
All sport
Vis alt

Flere nøkkelspillere kan forsvinne: – Går noen ut skal noen inn

Oppdatert 30/11/2021 klokken 09:55 GMT+1

Bodø/Glimt står i fare for å miste flere nøkkelspillere etter en ny knallsesong. Da kommer det erstattere inn, varsler sjefen.

Patrick Berg sendte Bodø/Glimt opp i 2-0 mot AS Roma

Foto: NTB

  • Bodø/Glimt kan sikre seriegullet mot Brann på søndag! Se kampen på discovery+ klokken 17.00
Flere nøkkelspillere forsvant fra Bodø/Glimt etter at de var totalt overlegne i Eliteserien i fjor. Etter å ha gjenskapt mye av suksessen, og vært fantastiske i Europa, står Glimt i fare for å miste flere sentrale spillere også denne vinteren.
– Vi lever veldig godt med at både trenere og spillere er attraktive. Det følger med det vi har klart å få til de siste tre årene. Det er en situasjon vi bare må stå i, sier Bodø/Glimt-sjef Frode Thomassen til Discovery dagen etter 0-0-kampen på Lerkendal.
– Vi bruker veldig lite tid på plan B. Vi er i det vi er med de folkene som er her og så jobber vi hardt hver eneste dag for å få til utvikling og å skape de prestasjonene som gjør at vi kan oppnå ting sammen. Jeg tror ikke det blir noe mer krevende gjennom vinteren enn det har vært før, det gjør jeg ikke, fortsetter Thomassen.
Se hva Thomassen sier om Knutsen-situasjonen, og et ørlite RBK-stikk: (Saken fortsetter under videoen)
picture

Glimt-sjefen om Knutsen: – Vi gjør ikke som i Trondheim

– Likt hvert år

Nå har Glimt tre poengs luke på toppen av tabellen når det gjenstår to runder i Eliteserien. De kan også vinne sin gruppe i Conference League.
Spillere som Fredrik Bjørkan, Patrick Berg og Erik Botheim er noen av de som har gjort seg attraktive for større klubber. I tillegg til suksesstrener Kjetil Knutsen.
Det vet Bodø/Glimt veldig godt. Men Thomassen betrygger alle som måtte tvile om at de forholder seg helt rolige og jobber langsiktig som de pleier.
– Sånn er det ved utgangen av hvert år. Noen er på utgående kontrakt, noen har ett år igjen og noen har flere. Vi har fokus på de menneskene som er i klubben og prøver å legge forholdene til rette så vi er attraktive og at folk vil være her lenge. Det er vårt hovedfokus og det jobber vi steinhardt med, sier Thomassen.
Han påpeker at klubben alltid ser på spillere som har et potensial og som på sikt kan komme inn og være en del av det Bodø-klubben ønsker å være.
– Man ser alltid framover. Du nevner Patrick Berg. Vi har Elias Hagen, for eksempel, som har gjort det godt. Han startet i Roma og gjorde en nydelig match der. Vi håper at vi har vist gjennom året at vi har en bred og god tropp i de fleste posisjoner. Men det er klart at går det noen ut så skal det noen inn, sier Thomassen.
Sett denne?
picture

Bernt oppsummerer Eliteserie-kaoset: – Fantastiske scener

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame