– Det er aldri lett å komme opp til Kristiansund. Jeg har mange dårlig opplevelser fra der oppe, sier Lillestrøm-kaptein,Thomas Lehne Olsen, med glimt i øyet når han snakker med Discovery før søndagens kamp.
For med tap i de to første rundene har de blitt en sesongstart litt under par for de nyopprykkede kanarifuglene. Derimot ble omsider årets første poeng sikret, etter en ordentlig sliteseier hjemme mot Odd torsdag kveld.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Det ble en tung start med to tap, men det at vi får en skikkelig krigeseier med 1-0 der, det var godt, sier Lehne Olsen, som for øvrig også ble matchvinner da han stanget inn kampens eneste mål etter drøye halvtimen spilt.
Se intervjuet med Lehne Olsen her. Saken fortsetter under videoen.

Seieren ga selvtillitsboost: – Det passet veldig godt

– Vi har mye å lære

Kapteinen erkjenner at sesongstarten ikke har levd helt opp lagets forventinger. Seieren mot Odd tror angrepsspilleren ble forløsende for laget.
– Vi er en uerfaren gjeng og det er mange som ikke har spilt på dette nivået før. Vi har mye å lære, og det er som jeg har sagt tidligere: det er en bratt læringskurve for veldig mange.
– Så da passet det egentlig veldig greit med den sliteseieren mot Odd, slik at skuldrene nå kan senkes litt inn mot den siste kampen før landslagspausen.
Se Lehne Olsens matchvinner-scoring her (saken fortsetter under videoen):

Se Olsens perfekte heading som sikret LSK 3 poeng!

Spår tøff kamp

Søndag venter et formsterkt Kristiansund-lag som har tatt full pott på de siste tre kampene. Lehne Olsen har troen på et LSK-lag som skal sette en stopper for den seiererekken. Og for å klare det er det spesielt èn ting 29-åringen tror blir viktig.
– Det blir en tøff kamp. Men vi skal ha det samme mindsettet som vi hadde før Odd-kampen, og så må vi bare bli flinkere til å gjøre ting sammen, sier Lehne Olsen.
– Nå har vi fått den trepoengeren, så da håper jeg vi slipper ned skuldrene litt ekstra. Slik at vi tørr enda mer med ballen.
– Er det det Lillestrøm lag på vei opp som skal ødelegge seiersrekken for Kristiansund på hjemmebane?
– Ja det ønsker vi så klart. Vi har planer om det hvertfall. Men det er som sagt alltid en tøff plass å komme til Kristiansund. Det blir nok en tett kamp, og så får vi håpe at vi trekker det lengste strået, avslutter Lehne Olsen.
  • Kristiansund - Lillestrøm ser du på discovery+ søndag fra klokken 18. Lad opp til runden med Fotball Direkte fra klokken 17:00 på Eurosport Norge og discovery+! Ikke skaffet deg discovery+-bruker enda? Gjør det her!

Den 12. mann: Stabæk-supporterens hytteproblem

Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39