Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk marerittbeskjeden: – Ekstremt skuffet

Eirik Fure

Oppdatert 01/03/2021 klokken 16:48 GMT+1

Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen mister hele 2021-sesongen.

Salvesen

Foto: NTB

Eurosport.no skrev lørdag at Strømsgodsets lege fryktet en korsbåndskade på spissen. Skaden oppstod underveis i en internkamp i forrige uke.
Mandag kom MR-bildene som bekrefter det man fryktet.
– Han har fått en ruptur i fremre korsbånd. 9-12 måneder er standard opptreningsperiode på denne type skade. Nå må vi få ned hevelsen i kneet før det blir operasjon, sier klubblege Erik Dag Knudsen til Godset.no.
Det betyr at hele sesongen er over. Salvesen ble klubbens toppscorer i 2020.
Spissen ønsker ikke å bli kontatet av media, men sier følgende til klubbens hjemmeside:
– Akkurat nå er jeg ekstremt skuffet. Det er så utrolig surt å miste hele kommende sesong. Men jeg får ikke gjort noe med det som har skjedd og må bare se fremover. Etter operasjonen blir det fokus på å få best mulig rehabilitering og opptreningsperiode slik at jeg kan komme sterkere tilbake, sier Salvesen.
Salvesen røk også korsbåndet i april 2017 for Start. Da mistet han hele sesongen.

Glimt-flørting

Salvesen har vært sterkt linket til regjerende seriemester Bodø/Glimt. Samtidig som Kasper Junker har trent for seg selv etter uenighetene da en overgang ut av landet falt sammen, er det rapportert om flere bud på Godset-spissen fra nord.
Nå er riktignok Junker i gang med målproduksjonen på Glimts treningsleir allerede i sin første kamp fra start, og klubben har også hentet Erik Botheim dagen etter at han ble frigitt av Rosenborg, men det skal likevel ha vært interesse for sørlendingen.
Etter det Eurosport.no kjenner til vet imidlertid andre norske klubber godt at seriemesterne etter flere store salg har penger på bok, og derfor heves også priskravene deretter.
Bodø/Glimt skal både forsøke å forsvare det suverene seriegullet og ikke minst ut i Champions League den kommende sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame