Rosenborg - Sandefjord 4-1 (3-0)
Etter å ha fått rødt kort i to kamper på rad og bare tatt ett poeng, var det ingen tvil om at Rosenborg skulle få tre etterlengtede poeng da de tok imot Sandefjord søndag kveld.
Allerede etter tjue minutter sto det 3-0 på måltavla. Til slutt ble det 4-1.
Eliteserien
Derfor falt valget på Hertha Berlin: – En spennende klubb
5 TIMER SIDEN
– I første omgang er vi veldig bra. Da kunne det vært mer enn 3-0. Vi slipper oss litt ned, vi har kamp på onsdag igjen og må spare på kruttet. Vi prøver å kontrollere kampen og får 4-0, da er kampen egentlig over. Vi bør ikke slippe inn mål, det gjør vi nesten hver gang. Det irriterer meg litt, men resten er OK, sa RBK-trener Åge Hareide til Discovery.
Seieren gjør at Rosenborg går opp på tredjeplass. Både RBK og Viking har 41 poeng, men førstnevnte har langt bedre målforskjell.
Saken fortsetter under videoen.

Her forlater VIF-fansen stadion i protest

Holse i stormform

Carlo Holse, som i dag spilte sentralt på midtbanen, åpnet målshowet. Erlend Dahl Reitan tvang frem en god redning av Jacob Storevik, men Holse var først på returen og satte inn 1-0 etter seks minutters spill.
Ti minutter senere var dansken nest sist på ballen da Stefano Vecchia økte til 2-0.
Og bare tre minutter senere fikk Holse sin andre scoring. Dahl Reitan slo ballen inn fra siden, og en umarkert Holse hadde få problemer med å dytte inn 3-0 på volley.
– Han hadde en fin dag på jobb. Det var kjekt for han. Han er en god ballspiller og kan brukes veldig mange plasser. Han har vært litt potet for oss, på både back og kant for det meste, men vi vet at han trives sentralt. Det er noe vi får kikke videre på, sa Hareide.
Se hva Holse sa om rollen sin.

RBK-helten med blåøye: – Jeg ser femti prosent

Trøstemål

Ti minutter ut i andre omgang kom Dino Islamovic inn for Noah Jean Holm. Montegrineren økte til 4-0 midtveis ut i omgangen.
Vecchia plukket opp en svak pasning av Storevik, spilte fri Islamovic, og spissen lirket ballen i det lengste hjørnet.
Sandefjord fikk et trøstemål ved Alexander Ruud Tveter. Til slutt ble det 4-1.
Eliteserien
Fotballklubbene i villrede etter koronatiltak: – Total forvirring
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Siste stikk til Gauseth før avskjeden: – Kommer ikke til å gråte meg i søvn
7 TIMER SIDEN