Populære sporter
All sport
Vis alt

Tromsø-kometen med ny langtidskontrakt

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 09/12/2021 klokken 11:51 GMT+1

En av de store unge profilene i årets Eliteserie har satt pennen til papiret for en ny kontrakt. August Mikkelsen (21) har signert en ny langtidsavtale med Tromsø

August Mikkelsen

Foto: NTB

Det bekrefter Tromsø på sin hjemmeside.
Den nye kontrakten varer frem til sommeren 2025.
-August har vært en av våre beste spillere denne sesongen. Han har vært drivende god og nå leverer han målpoeng jevnt og trutt. Vi er helt sikker på at August har enda mer inne nivåmessig, noe han kommer til å vise frem på Alfheim i årene som kommer, sier team manager Lars Petter Andressen til klubbens hjemmeside.

Fått gjennombruddet

August Mikkelsen har hatt sitt definitive gjennombrudd i rødt og hvitt denne sesongen, og har blitt en viktig brikke i Gaute Helstrup sitt lag. Han har startet 26 av 29 seriekamper og står bokført med åtte mål og to målgivende i Eliteserien.
Mikkelsen har tatt store steg fra fjorårssesongen, der det ble med 345 minutter i OBOS-ligaeen.
– Vi er veldig glad for at August blir værende hos oss, at han signerer en lang avtale og han blir en viktig del av det spennende vi har på gang, fortsetter Andressen.
21-åringen ble kåret til månedens unge spiller i oktober da «gutan» sanket ti av 15 mulige poeng. Tromsø avslutter sesongen hjemme mot Viking førstkommende søndag.
picture

Spiss-situasjonen neste sesong: – Kjempeproblem om Kjartansson blir

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame