• Følg Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
På Valle jobber sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen videre med spillerlogistikk både på A-lag og i klubben for øvrig. Noen spillere er på vei ut mens det også arbeides med spillere på vei inn.
VG meldte torsdag kveld at Vegar Eggen Hedenstad er på vei mot en retur til norsk fotball, og på god vei til å skrive en treårskontrakt med Vålerenga.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
– Det jeg sa til VG i går, står seg godt i dag. Vi vet godt hvem Vegar er. Han har vært tilgjengelig før, fra da han dro fra Trondheim og også da han var der. Han er østlending og vi ønsker å ha et lokalt lag, med kvoten på rette siden av det antallet, sier Ingebrigtsen til Discovery fredag ettermiddag.
– Det er en spiller vi har vært interesserte i over lang tid. Det er en god og spennende spiller.
30-åringen fra Elverum anses som en spennende spiller på Intility.
– Elverumsinger blir sikkert sure hvis jeg sier at Elverum er en del av Stor-Oslo, men han er i hvert fall på en måte lokal, sier Ingebrigtsen med et smil.
Saken fortsetter under videoen.

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

Var åpen for retur til Norge

Hedenstad forlot Rosenborg etter 2020-sesongen, og skrev og en kontrakt på halvannet år med tyrkiske Fatih Karagümrük.
Allerede da Discovery gjorde et større intervju med ham i forbindelse med overgangen for et snaut år siden, åpnet han for spill i Norge igjen etter oppholdet.
– Jeg tar det egentlig litt som det kommer. Jeg har fått en utrolig fin mulighet nå, og skal bare gripe sjansen og gjøre en god figur, og se hva som skjer etter hvert. Vi har en gutt som begynner på skolen høsten 2022, så det er ikke unaturlig å tenke at jeg fortsetter å spille i Norge et sted etter det, sa Hedenstad da.
– Er det riktig at det bare gjenstår en medisinsk test?
– Jeg må henvise til det jeg sa om vi ikke kommer til å snakke om konkrete navn før vi har det i mål. Når jeg sier at Vegar er en bra spiller, er det mer generelt enn som så, sier Ingebrigtsen.

Avvisende til Hestad

En annen spiller som kobles til Oslo-klubben, er Molde-spiller Eirik Hestad (26). Fredag ettermiddag skriver lokalavisen Romsdals Budstikke at Vålerenga skal ha gitt et konkret tilbud til kantspilleren. Det samme skal minst en utenlandsk klubb ha gjort, ifølge avisen.
– Er Eirik Hestad aktuell for dere?
– Nei, sier Ingebrigtsen.
– Vi er jo på den tiden av året der det er farlig å si nei. Plutselig sitter man der på 31. januar og så har det skjedd ting likevel, men du spør meg i dag, og i dag sier jeg nei, legger han til.
Hestad er på utgående kontrakt i Molde.
– Det blir som med Hedenstad, at han er en veldig god spiller, men han er vel Molde-spiller, sier Ingebrigtsen med et smil.
Romsdals Budstikke skriver at Hestad fortsatt skal være åpen for å forlenge kontrakten med Molde, men at 26-åringen hittil har takket nei til tilbudene fra klubben.
Eirik Hestad har foreløpig ikke besvart Discoverys henvendelse fredag ettermiddag.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42