Overgangen fra Bodø/Glimt gikk i boks lørdag. Det bekrefter både Glimt og Brann på sine nettsteder.
– Dette er en stor dag for meg. Jeg har drømt om å spille for Brann hele livet, sier Leikvoll Moberg til sin nye klubb.
– Jeg har spurt agenten min om det har vært mulig å få til en overgang i hvert overgangsvindu de siste årene. Endelig lyktes det, fortsetter Leikvoll Moberg.
Eliteserien
Henriksen: – Avgjørelsen er elendig
I GÅR PÅ 19:10
Han ankom Branns treningsleir på Gran Canaria lørdag kveld og signerte papirene. Søndag var det formelle i boks, og på sin egen burdsdag var han klar for sin første Brann-trening.
Moberg har med unntak av et kort opphold i Silkeborg spilt for Glimt siden 2017.
– Vi kan vel oppsummere oppholdet mitt her som et "Barndomsminne fra Nordland". Jeg har hatt det helt fantastisk, og selv om det siste året har vært som det har vært så har jeg likevel prøvd å bidra så god jeg kunne, sier han til sin gamle klubb.
Moberg hadde opprinnelig ett år igjen av kontrakten med Glimt. Osingen blir ingen dyr mann å hente for Brann. Han har skrevet under for ett år med laget som i fjor rykket ned fra Eliteserien etter en dramatisk kvalifiseringsfinale mot Jerv.
— Vi er veldig fornøyd med å ha fått Vegard til Bergen og Brann. Han er rutinert, og vet hva som kreves både i OBOS-ligaen og Eliteserien. Han er hardtarbeidende, lokal og topp motivert for å bidra til å nå målet om å komme seg tilbake i Eliteserien så fort som mulig, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.
Moberg har tidligere spilt for bergensklubben Åsane i mange sesonger.
(©NTB/Discovery)
Sett denne?

Oppsummerer Brann-krisen: – Et eneste stort sirkus

Eliteserien
Sportssjefen bekrefter: – Han er ute resten av sesongen
I GÅR PÅ 15:28
Eliteserien
Tiltrekker seg interesse: – Klubbens ambisjon er å selge meg
I GÅR PÅ 07:46