Vålerenga-Sandefjord: 3-1
Det endte 3-1 til Vålerenga mot Sandefjord søndag kveld, og Oslo-klubben kunne glede seg over å endelig ha tatt sin første seier hjemme på Intility Arena i år.
Eliteserien
RBK henter stopper fra dansk fotball: – Den største klubben i Norge
I GÅR KLOKKEN 15:07
Det ble en treg start for begge lagene i hovedstaten i de første 45. VIF hadde et par farlige sjanser i starten som så ut til å "vekke" Sandefjord. I 22 minutt dro Kristoffer Normann Hansen seg inn i banen og avfyrte et skudd som VIFs Kristoffer-August Klaesson reddet og gjorde en "tv-redning" som man så fint kaller det. 33. minutt gikk VIFs Vidar Kjartansson ut med skade og Henrik Udahl kom inn.
38. minutt kom første scoring til hjemmelaget. Jonatan Nation scorte på hodet, fra et innlegg av Christian Borchgrevink.
Se høydepunktene her:

Vålerenga med oppskriftsmessig seier mot Sandefjord

Vålerengas Amor Layouni og Aron Dønnum kom mer tydelig frem i andre omgang, og i 61 minutt pirket Layouni inn et mål etter en duell mellom Udahl og Sandefjord-keeper Jacob Storevik.
I midten av andre omgang kom nok et mål, og denne gang for Sandefjord. Enric Valles løftet et frispark inn i feltet og Sander Moen Foss headet seg til en redusering. Men til ingen nytte. VIF hadde mer å gå på, og Dønnum hadde også lyst på en scoring.
Dønnum scorte iskaldt på straffe i 70 minutt, da Storevik kom alt for tidlig ut. Han feiret med å hysje på Sandefjord-spillerne.
Se straffe-situasjonen her:

Dette mener Sandefjord er dårlig dømt

– Jeg synes Sandefjord er et ålreit fotballag, men de har noen på laget som begynner å lage krig inni slusern. På bortebane hos Vålerenga så synes jeg det er dårlig oppførsel, sa angriperen etter kampen til Discovery.
Se resten av intervjuet her:

– Dårlig oppførsel

Det ble stor diskusjon rundt straffen til VIF, og Sandefjord-spiller Kristoffer Normann Hansen mente det var syltynn prestasjon av dommerne i dagens kamp.
– Jeg må passe på hva jeg sier nå. At det blir dømt straffe der er helt grusomt. Det er nesten som om vi skulle hatt inn VAR, fordi det er så tynt, sa Hansen etter kampen.

– Jeg må passe på hva jeg sier nå

Eliteserien
Ønsket mer lønn – nå er nøkkelspilleren ferdig i klubben
24/11/2022 KLOKKEN 16:50
Eliteserien
Ble hentet på korttidskontrakt i sommer – nå er han klar for tre nye år
24/11/2022 KLOKKEN 10:35