Populære sporter
All sport
Vis alt

Klubben bekrefter: – Best med et trenerskifte

Helene Fineide

Oppdatert 08/01/2022 klokken 18:11 GMT+1

Lørdag morgen meldte Telemarksavisen at Jan Frode Nornes skulle ha fått sparken som trener for Odd. Nå tar klubben selv bladet fra munnen.

Jan Frode Nornes

Foto: NTB

I en uttalelse publisert på klubbens hjemmesider, bekrefter Odd at Jan Frode Nornes ikke er ønsket med videre som hovedtrener. Derimot har ikke Tønsberg-mannen blitt sagt opp av klubben, men er blitt tilbudt en annen rolle i klubben.
«Odds Ballklubb har ikke sagt opp Jan Frode Nornes, men har etter en samlet vurdering kommet til at det beste for klubben nå er et trenerskifte. Klubben er derfor i samtaler med Jan Frode Nornes om en løsning til det beste for begge parter. Odds Ballklubb har tilbudt Jan Frode Nornes å fortsette i en annen rolle i klubben – og håper sterkt at vi kan finne en løsning for dette», skriver klubben på sine hjemmesider.
Videre begrunner klubben at avgjørelsen kommer som følge av fjorårets svake resultater, hvor Odd havnet på en skuffende 13. plass på tabellen.
«Klubben har i etterkant av fjorårets sesong gjennomført en grundig evaluering. Basert på denne og på situasjonen klubben befinner seg i, er det behov for å gjøre endringer for å snu utviklingen. Ved å gjennomføre disse nødvendige endringene, mener klubben at det kan skapes ny og nødvendig dynamikk og resultatframgang», lyder det videre i pressemeldingen.
Spekulasjonen rundt trenerspørsmålet begynte å svirre lørdag morgen, da Telemarkavisen meldte at Nornes skulle ha fått sparken som trener.
Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, har ikke besvart Discoverys henvendelser lørdag ettermiddag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame