Åttende april i år kom beskjeden om at sportslig leder i Mjøndalen André Nevstad et drøyt år etter at han tok over jobben. Tirsdag kom beskjeden om at 66-år gamle Hans Knutsen tar over jobben på Nedre Eiker. Det melder Mjøndalen på sine egne sider.
Knutsen var hovedtrener for Kongsvinger rundt årtusenskiftet, og var assistenttreneren til Espen Olafsen i Lyn i 2004 og 2005. I tillegg har han vært assistenttrener for kvinnelandslaget i to perioder, og var blant annet assistenten til Even Pellerud da Norges kvinner vant VM-gull tilbake i 1995.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
13 TIMER SIDEN
Knutsen var også i sin tid med åstarte NTG Fotball i Bærum. Han har også jobbet som regionansvarlig i NFF, og som trenerveileder.
– Inntrykket mitt av Mjøndalen som klubb er veldig bra. Historien imponerer, og jeg kan identifisere meg godt med slagordet «lagånd, innsats og kameratskap», sier Knutsen til klubbens hjemmeside.
Knutsen forteller at han kjenner godt til flere sentrale skikkelser i Mjøndalen.
– Jeg husker godt Boye Skistad fra tiden i NFF, og jeg har blitt godt kjent med både Vegard Hansen og Kenneth Karlsen mens de har bygd opp klubben. Dessuten har jeg vært veileder for Jan-Remi Dalen fra trenerutdannelsen sin. Fra Asker kjenner jeg også Kevin Nicol godt, sier Knutsen videre.
Den nye sportssjefen skal fortsatt være trenerveileder for NFF, samtidig som han er sportslig leder i Mjøndalen. Han tror MIF kan kjempe om trofeer.
– Det er mulig å være med på det øverste nivået fremover, men vi må også videreutvikle oss. Selv for en klubb som Mjøndalen er det mulig å vinne for eksempel cupen, mener 66-åringen.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21